Nabijheid in de Spaanse ziektekostenverzekering

door admin
ASSSA nabijheid

De mens is van nature een sociaal wezen. Om ons verbonden te voelen, hebben we het nodig contacten te leggen en relaties aan te knopen met anderen. Nabijheid is daarom fundamenteel op alle gebieden van ons leven, maar in het bijzonder wanneer onze gezondheid in het geding is.

Om deze reden is het bij het kiezen van een ziektekostenverzekering essentieel dat het personeel betrokken is en de verzekerden op een persoonlijke manier behandelt. Dit kan namelijk een belangrijk verschil maken.

ASSSA  richt zich op internationale inwoners van Spanje. Bij deze zorgverzekeraar hechten ze veel belang aan de communicatie en omgang met verzekerden en geïnteresseerden, opdat deze altijd van de hoogste kwaliteit is. Om dit te bereiken hebben ze een klantenservice die bestaat uit gekwalificeerde, empathische en meertalige personen. Zij identificeren zich allemaal met waarden zoals servicegerichtheid en betrokkenheid.

ASSSA staat voor een betere gezondheidszorg

Het bieden van  individuele en professionele aandacht in een warme sfeer zijn de kenmerken waarmee ASSSA staat voor een betere gezondheidszorg. Zo beschikt de verzekeraar over een uitgebreid netwerk van kantoren op verschillende locaties in Spanje. Van daaruit  wordt aan een persoonlijke relatie met hun verzekerden gewerkt. Dat doen ze door hen vanaf het eerste moment een contactpersoon toe te wijzen die hen helpt met alle formaliteiten. Ook lost ASSSA graag twijfels in alle transparantie op, zowel bij het afsluiten van het contract als bij het gebruik van de verschillende diensten.

Uitgebreid Medisch Overzicht

Voor een medische behandeling die niet te overtreffen is, biedt ASSSA bovendien ook een uitgebreid Medisch Overzicht. Dat is volledig is toegewijd aan de gezondheidszorg en bestaat uit uitstekende artsen, klinieken met geavanceerde technologie en internationale ziekenhuizen. Alle streven naar zo nauwkeurig mogelijke diagnoses en behandelingen.

Om mensen van alle nationaliteiten te bereiken, biedt ASSSA bovendien haar website aan in verschillende talen. Voorts, voldoet het bedrijf aan de eisen voor het verkrijgen van de Spaanse verblijfsvergunning. Tot slot werkt het met een groot aantal medische centra met meertalige attentie of met vertaalservice. Daardoor verloopt de communicatie vloeiend en zonder taalbarrières.

Dit alles is mogelijk dankzij ASSSA’s ruim  80-jarige ervaring in het verzekeren van gezondheid. De ziektekostenverzekeraar spant zich voortdurend in om ervoor te zorgen dat haar verzekerden zich altijd beschermd en goed begeleid voelen.

Met ASSSA, nabijheid en professionaliteit voor de gezondheidszorg in Spanje.

MEER INFORMATIE 

Dit vind je misschien ook leuk