Ontdek Competa Solar: Uw slimme keuze voor zonne-energie in Andalusië

door admin
competa solar zonnepanelen in Andalusië

Woont u in Andalusië of bezit u daar een tweede huis? Dan biedt Cómpeta Solar een revolutionaire benadering voor de installatie van zonnepanelen op uw woning. Want met meer dan 320 zonnige dagen per jaar is Zuid-Spanje daar de ideale plek voor.

Het familiebedrijf Competa Solar wil zonne-energie toegankelijk maken voor iedereen in Andalusië. Daarom onderscheidt het zich van anderen door transparantie in prijsstelling. Er zijn geen verborgen kosten of verrassingen achteraf. Zo weet u vanaf het begin precies waar u aan toe bent.

Voor elk type woning een geschikt pakket

U kunt kiezen uit verschillende pakketten op maat die een naadloze installatie omvatten. Die pakketten gaan van ‘small’ (3,6 tot 4 kw), ‘medium’ (5 kw) en ‘large’ (6 -7 kw). Prijzen hiervoor variëren van 3.995 euro tot 8.995 euro all-in. U kunt ook uw oprit laten overdekken met zonnepanelen.

Zo is er voor elk huishouden een ideale oplossing. Nadat de zonnepanelen zijn geïnstalleerd, kunt u een app op uw smartphone installeren. Hiermee kunt u op elk moment uw verbruik bijhouden. Op afstand kijkt Competa Solar mee. Gaat er iets niet goed, ook tijdens uw afwezigheid, dan grijpen zij direct in.

Zorgeloos overtollige energie terug leveren

Competa Solar gaat dus verder dan alleen het installeren van zonnepanelen. Het team onder leiding van James beheert ook alle papierwerk voor het terug verkopen van overtollige energie aan het net. Zo kunt u optimaal van uw investering profiteren en verdient u in de zonnige maanden uw verbruik in de winter terug.

Overstap naar zonne-energie eenvoudiger dan ooit

Stel u een toekomst voor waarin uw huis in Andalusië zelfvoorzienend is, met aanzienlijk lagere energierekeningen en een veel kleinere ecologische voetafdruk! Competa Solar maakt dit mogelijk. Zij bieden installatieservices in heel Andalusië. Daardoor is uw overstap naar duurzame energie eenvoudiger dan ooit.

Verhoog de waarde van uw woning en draag bij aan een groenere planeet met de efficiënte en betrouwbare zonne-energieoplossingen van Competa Solar. Vanwege de kleinschaligheid van Competa Solar is hun klanttevredenheid buitengewoon hoog.

Vind uw ideale oplossing

Bent u klaar om de stap te zetten naar een zonnige, duurzame toekomst met Competa Solar? Neem direct contact met op met de Nederlandssprekende Joëlle voor een vrijblijvende offerte. Dat kan ook per telefoon/Whatsapp: +34 711 04 07 83.

Het team van experts staat klaar om u te helpen met een op maat gemaakte zonne-energieoplossing die past bij uw woning en levensstijl. Zo werkt u met hen samen aan een schonere wereld en geniet u van de financiële en duurzame voordelen van zonne-energie.

Competa Solar is niet zomaar een zonne-energiebedrijf, maar is uw partner in de transitie naar een duurzamere levenswijze. Kies voor de slimme manier om uw huis van stroom te voorzien.

Lees ook: Historisch record voor zonne-energie in Spanje

(PARTNER CONTENT)

Dit vind je misschien ook leuk