Voetbal in Spanje: deze clubs kun je bezoeken

door admin
Voetbal in Spanje: deze clubs kun je bezoeken

Dit fenomeen heeft een hele generatie (Spaanse) voetballers gevormd. Een voetbalwedstrijd van La Liga in Spanje zien op televisie, is natuurlijk al een ontzettend mooie ervaring maar stel je eens voor dat je een wedstrijd live kunt meemaken? Met de komende Champions League en Europa League zijn er veel prachtige wedstrijden waar jij bij kunt zijn!

Welke clubs doen er mee?

Momenteel zijn er een aantal Spaanse voetbalclubs actief in zowel de Europa League als in de Champions League. Wanneer je een stedentrip hebt geboekt in Spanje dan is de kans groot dat je een wedstrijd kunt bezoeken van een van de plaatselijke voetbalclubs. De Spaanse clubs die momenteel meedoen in de Champions League zijn:

–              Valencia

–              Barcelona

–              Real Madrid

–              Atlético Madrid

De Spaanse clubs die meedoen aan de Europa League zijn:

–              Sevilla

–              Getafe

–              Espanyol

Met zeven actieve clubs kun jij tijdens je stedentrip in Spanje vast wel een van deze wedstrijden bezoeken!

Wedden op de wedstrijd?

Wanneer je een voetbalwedstrijd gaat bijwonen op vakantie is het mogelijk een weddenschap te plaatsen. Dit kan op een laagdrempelige manier veel extra beleving aan een wedstrijd geven. Je hoeft natuurlijk niet meteen grote bedragen in te leggen om plezier te hebben. Je kan bijvoorbeeld Europa League wedstrijden voorspellen of die van de Champions League.

Zo spelen bijvoorbeeld van de Spaanse divisie zowel Getafe als Sevilla in de Europa League waar je tegen een lagere prijs een prachtige wedstrijd kan meemaken. De wat grotere club zoals Valencia en Real Madrid spelen in de Champions League en zullen een wat duurdere toegangsprijs hebben. Wanneer je nou echt een spektakel wilt meemaken bezoek je Camp Nou tijdens een wedstrijd van FC Barcelona die tevens in de Champions League speelt of Bernabeu in Madrid voor een spektakelstuk van Real Madrid.

Dit vind je misschien ook leuk