Uw zorgverzekering in Spanje

door admin
ziektekostenverzekering

Als uw ziektekostenverzekering is opgezegd, uw premie is verhoogd vanwege uw leeftijd, uw medisch dekking niet voldoende is of u simpelweg niet tevreden bent met de service, dan kunt u het beste op zoek gaan naar een verzekering in Spanje die aan uw behoeften voldoet en meerdere voordelen heeft.  

De gemoedsrust van een levenslange dekking

Zo een verzekering vindt u bij ASSSA. Deze verzekeraar verhoogt uw ziektekostenverzekeringspremie niet op basis van leeftijd. Bovendien garandeert ASSSA contractueel dat uw polis niet geannuleerd zal worden. Zo heeft u de gemoedsrust van een levenslange dekking die u te allen tijde beschermt, iets wat uitermate belangrijk is. 

Persoonlijke aandacht in verschillende talen

Met ASSSA zal taal geen barrière zijn, want vanaf de eerste dag krijgt u een meertalig contactpersoon toegewezen in het dichtstbijzijnde kantoor. Deze contactpersoon zal u adviseren, helpen en u op een persoonlijke manier begeleiden. Bovendien heeft de verzekeringsmaatschappij ASSSA een groot aantal medische centra waar verschillende talen worden gesproken of die een vertaaldienst aanbieden.  

Een ziektekostenverzekering die past bij uw behoeften 

ASSSA heeft verschillende dekkingen, allemaal zonder eigen bijdragen, om zich aan te passen aan de individuele behoeften van elke verzekerde. Ook voor iedereen die een ziektekostenverzekering nodig heeft om een verblijfsvergunning in Spanje te verkrijgen, is de verzekering van ASSSA ideaal. Deze voldoet namelijk aan alle eisen van de immigratiekantoren.  
Bovendien is ASSSA in hoge mate gespecialiseerd in internationale burgers en biedt directe toegang tot specialisten en particuliere medische diensten zonder wachtlijsten in tal van prestigieuze centra. 

Daarnaast heeft ASSSA meerdere voordelen, zoals de mogelijkheid van het aanvragen van een second opinion of van onderzoeken in het kader van preventieve geneeskunde, perfect om voor uw gezondheid te zorgen.  

Verzeker uw gezondheid met ASSSA  

Als u op dit moment bij een andere verzekeringsmaatschappij in Spanje bent aangesloten en u besluit om over te stappen naar de ziektekostenverzekering van ASSSA, dan krijgt u allerlei faciliteiten en voordelen, zoals het elimineren van wachttijden.

Nu is het het beste moment om uw ziektekostenverzekering bij ASSSA af te sluiten, omdat u zult profiteren van hun levenslange kortingen en exclusieve garanties.  Met ASSSA is uw gezondheid goed beschermd.
Klik hier voor meer informatie.

Dit vind je misschien ook leuk