Voedselalarm in Spanje: Bruin brood met plastic in omloop

door admin
Voedselalarm in Spanje: Bruin brood met plastic in omloop

Personen die dit product in huis hebben, worden dringend geadviseerd om het niet te consumeren vanwege het mogelijke gezondheidsrisico. De waarschuwing volgt op een melding van de gezondheidsautoriteiten van de Comunidad de Madrid, die via het Coordinated Rapid Information Exchange System (Sciri) is ontvangen. 

Informatie van de fabrikant

De informatie over dit probleem komt van de fabrikant zelf, die deze kwestie heeft gemeld aan de bevoegde autoriteiten. Dat alles is in overeenstemming met de geldende wetgeving gebeurd en met als doel om onveilige voedingsmiddelen niet beschikbaar te stellen aan de bevolking.

Het product in kwestie is het Pan 100% Integral Dextrin Tradicional van het merk Santiveri, verkocht in verpakkingen van 300 gram met pakketnummer 030125. Dit brood is gedistribueerd in heel Spanje.

Voorzorgsmaatregelen

Voor degenen die dit product in hun bezit hebben, wordt dringend aangeraden om het niet te consumeren. Het mogelijke risico van het inslikken van plastic fragmenten is een ernstige zorg voor de gezondheid en moet serieus worden genomen. Als je dit product in huis hebt, is het advies om contact op te nemen met de winkel waar het is gekocht voor verdere instructies.

Verdere ontwikkelingen

AESAN en de relevante autoriteiten zullen verdere onderzoeken uitvoeren om de omvang van het probleem te bepalen en ervoor te zorgen dat alle nodige maatregelen worden genomen om de veiligheid van consumenten te waarborgen. Het is van vitaal belang dat consumenten waakzaam blijven en de waarschuwingen van de autoriteiten opvolgen om hun gezondheid te beschermen.

Dit vind je misschien ook leuk