Waarom kiezen voor een ziektekostenverzekering met meertalige service?

door admin
Waarom kiezen voor een ziektekostenverzekering met meertalige service?

Daarom is het een goed idee om bij het afsluiten van een particuliere ziektekostenverzekering na te gaan of het bedrijf meertalig personeel heeft en of de medische staf beschikt over centra die zorg in verschillende talen aanbieden om je zekerheid, nabijheid en gemoedsrust te bieden. 

ASSSA, ziektekostenverzekeraar, heeft meer dan 80 jaar ervaring in de gezondheidszorg en is grotendeels gespecialiseerd in de zorgverlening aan internationale burgers. 

De prioriteit van deze verzekeraar is om dicht bij de verzekerden te zijn. Daarom heeft ASSSA een breed netwerk van eigen kantoren met meertalig personeel dat altijd aandacht heeft voor elk individu. Dat zorgt ervoor dat een vlotte en aangename communicatie gewaarborgd is.

Het personeel is zich er bovendien van bewust dat het moeilijk kan zijn om procedures uit te voeren in een vreemde taal. Daarom staan ze klaar om te helpen om zowel verzekerings- als gezondheidszorgkwesties uit te leggen. 

Om volledige transparantie te garanderen en ervoor te zorgen dat de verzekerden precies weten welke diensten ze contracteren, wat de voorwaarden en de juridische aspecten zijn, biedt ASSSA al haar informatieve documenten, brochures en contracten in verschillende talen. Evenzo is de website in zse verschillende talen beschikbaar, zodat u gemakkelijk het medisch overzicht, de aangeboden diensten en het laatste nieuws van het bedrijf kunt raadplegen.

Omdat gemoedsrust bieden aan hun cliënten een van hun belangrijkste doelstellingen is, zorgt ASSSA voor de gezondheid van hun verzekerden met een medisch team dat een humane behandeling en kwaliteit als prioriteiten stelt. Hiervoor heeft de verzekeraar toegang tot een grote verscheidenheid aan internationale klinieken en ziekenhuizen met geavanceerde technologie en meertalige zorg, zodat taal geen probleem vormt.

Om al deze redenen is het met ASSSA gemakkelijker en sneller om een particuliere ziektekostenverzekering af te sluiten, een verblijfsvergunning aan te vragen en voor uw gezondheid in Spanje te zorgen. 

ASSSA, de ziektekostenverzekering in Spanje in uw taal. Meer weten? Kijk op de website voor de contactgegevens.

Dit vind je misschien ook leuk