Een huis kopen in Zuid-Spanje in de luxe van betrouwbaarheid

door admin
Een huis kopen in Zuid-Spanje in de luxe van betrouwbaarheid

In Zuid-Spanje is Gilmar Real Estate een betrouwbare vastgoedadviseur die al ruim dertig jaar bemiddelt bij aankopen van onroerend goed aan de Costa del Sol. Bij Gilmar hanteert men verschillende definities van het begrip ‘luxe’. Een van die definities is ‘persoon of zaak van uitzonderlijke waarde’. Om deze definitie van het begrip luxe voor de klanten vorm te geven, werkt het professionele team van Gilmar dagelijks heel hard om alle mensen die hun vertrouwen in Gilmar Real Estate stellen persoonlijke en effectieve aandacht te geven bij het kopen of verkopen van hun huis. Tijd besparen bij de aankoop van een woning door problemen voor te zijn of snel en efficiënt op te lossen is immers ook een luxe.

Als iets Gilmar Real Estate – naast de uitgebreide ervaring en kennis van de Costa del Sol van de medewerkers – onderscheidt van andere vastgoedbedrijven in Spanje is dat de voortreffelijke behandeling die klanten er vanaf het eerste contact tot ver na het sluiten van de verkoop kunnen verwachten.

Vertrouwen

Het merk Gilmar staat synoniem voor vertrouwen en dat vertrouwen heeft het bedrijf alleen kunnen bereiken middels het decennialang aan duizenden klanten te bewijzen. Duizenden klanten aan wie het bedrijf te allen tijde gemoedsrust rond de aan- of verkoop van hun woning heeft geboden. Het team van Gilmar begrijpt namelijk dat het een grote luxe is om te kunnen leven zoals men dat wenst.

Internationale dienstverlening in eigen taal

Naast het vertrouwen en de gemoedsrust bieden de vastgoedadviseurs van Gilmar samen de luxe van een zeer internationale dienstverlening in meer dan 13 talen. Zo kunnen zij klanten van alle nationaliteiten bijstaan op hun zoektocht naar het perfecte huis onder de Zuid-Spaanse zon. Bovendien leveren de medewerkers van Gilmar zo nodig ook uitgebreid juridisch advies met betrekking tot het gehele aan- of verkoopproces en gedetailleerde informatie over de Golden Visa- regelingen.

Breed aanbod van bestaande bouw en nieuwbouw

Het aanbod op de website van Gilmar is niet alleen groot maar ook erg breed. U vindt daar bijna 900 tweedehands huizen, van de meest betaalbare tot de meest exclusieve aan de Costa del Sol, in Sevilla, Madrid en de Canarische Eilanden. Daarnaast biedt Gilmar ook nieuwbouwwoningen in fraaie projecten zoals El Campanario Hills, Casas del Mar, Casares Golf, Royal Casares, Blue Suites en Hoyo 19. Hier vindt elke klant wel iets van zijn gading: of deze nu naast een golfbaan wil wonen, een onbelemmerd zeezicht wil hebben, behoefte heeft aan veel buitenruimte en groen of juist gesteld is op een uitgebreid pakket aan faciliteiten en dienstverlening in de buurt. U kunt het nieuwbouwaanbod persoonlijk komen bekijken of bezoeken via de website.

Verkoopkantoren

Gilmar heeft vier verkoopkantoren aan de Costa del Sol: aan de Golden Mile en in Puerto Banús in Marbella; in Estepona – Sotogrande en een nieuw hoofdkantoor in Malaga dat in september zijn deuren heeft geopend. Ook als u niet in Spanje kunt zijn en onafhankelijk van waar ter wereld u zich bevindt, kunt u met Gilmar Real Estate een verkoop of huur sluiten dankzij de modernste technologieën waar het bedrijf gebruik van maakt.

Luxe wordt door iedereen anders gedefinieerd en Gilmar vindt voor u de luxe waar u behoefte aan heeft omdat u het verdient daar zo snel mogelijk van te kunnen genieten. Wilt u meer weten? Bezoek de website, stuur een e-mail of bel: +34 91 432 91 91.

Dit vind je misschien ook leuk