Ryanair vliegt van Weeze op Jerez, Bilbao en Menorca

door admin
Ryanair vliegt van Weeze op Jerez, Bilbao en Menorca

Bovendien verhoogt de Ierse luchtvaartmaatschappij de frequenties van vluchten vanaf Weeze op Madrid, Alicante en Palma de Mallorca. Daarbij zal de frequentie op Girona en op Barcelona-Reus worden opgevoerd.

Half mei

Vanaf 18 mei is Andalusische Jerez de la Frontera twee keer per week op maandag en vrijdag via vluchten van Ryanair direct verbonden met de luchthaven Düsseldorf-Weeze. Op Bilbao wordt vanaf 15 mei elke dinsdag, donderdag en zondag gevlogen en vanaf 16 mei starten de vluchten naar Menorca.

9,99 euro

Sinds woensdag 29 februari zijn via de website van Ryanair tickets op de nieuwe bestemmingen in de aanbieding vanaf 9,99 euro.

Vliegtaks

Vorig jaar nog kondigde Ryanair een vermindering van het aantal bestemmingen vanaf Weeze aan als gevolg van de invoering van de vliegtaks in Duitsland. Het aantal bestemmingen werd met twaalf teruggebracht waardoor vliegveld Weeze 17 procent van het totale aantal passagiers in 2010 (500.000) verloor.

Toeristen

In Jerez is door de autoriteiten verheugd gereageerd op het nieuws. Dankzij het nieuwe vluchtschema zullen meer Duitse, Belgische en Nederlandse vakantiegangers het zuidwesten van Andalusië weten te vinden.

Dit vind je misschien ook leuk