Denia heeft nu ook filiaal van goedkope textielketen Zeeman

door admin
Denia heeft nu ook filiaal van goedkope textielketen Zeeman

Wellicht is dat goed nieuws voor de vele Nederlanders die in die regio wonen, de Zeeman kennen en er graag aankopen doen. Zeeman is sinds 2015 gevestigd in Spanje. De eerste vestigingen werden geopend in Girona en Figueres in Catalonië. Inmiddels zijn er bijna 60 Zeeman-winkels in Spanje. De zaak verkoopt onder andere ondergoed, sokken, t-shirts, handdoeken en kinderkleding.

Dat het textielbedrijf kiest voor het noordoosten en oosten van Spanje komt doordat er al bijna 200 Zeeman-filialen in Frankrijk zijn wat de levering vanuit Frankrijk naar dit gedeelte van Spanje gemakkelijker maakt. In de nabije toekomst volgen nog meer filialen in deze regio.

De Zeeman in Denia is gevestigd aan de Avenida Marquesado 9 en beschikt over een oppervlakte van 292 vierkante meter. Volgens Sidney Beekhuis, verkoopdirecteur in Spanje, worden de producten van Zeeman zeer goed ontvangen door de Spaanse consument. ‘We bieden ze een zeer gevarieerd aanbod van basiskleding en textiel van kwaliteit voor een goede prijs. Met deze nieuwe winkel starten we de verovering van deze regio waarin we graag willen blijven groeien’.

Zeeman opende in 1967 zijn eerste winkel in Nederland. Nu heeft de keten 70 miljoen kalten per jaar in ruim 1.300 winkels in Nederland, Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk, Oostenrijk en Spanje. Sinds 2012 kunnen Nederlanders en Belgen ook terecht in de winkel online.

Dit vind je misschien ook leuk