Dorp in Málaga verandert in smurfendorp

door admin
Dorp in Málaga verandert in smurfendorp

Dit vanwege de promotie van de nieuwe film “Los Pitufos en 3D”, oftewel de Smurfen in 3D. Aanstaande 16 juni zal Sony Pictures de nieuwe film presenteren en daarvoor heeft men het dorp Júzcar uitgekozen als het Smurfendorp.

De blauwe kleur verwijst uiteraard naar de kleur van de Smurfen, in het Spaans Pitufos genoemd. Om de film te promoten heeft men alle huizen, de kerk, het gemeentehuis en zelfs het kerkhof blauw geverfd.

Het dorp zal het middelpunt zijn van de promotie die vanaf 16 juni in heel Spanje zal plaatsvinden voor de film die in augustus in de bioscopen te zien zal zijn.

Wat er precies zal gaan gebeuren weet nog niemand en wordt door de organisatie geheim gehouden. Zelfs de inwoners van de huizen weten niets, althans dat zeggen ze tegen de pers die nu al massaal naar het normaal gesproken rustige dorp zijn gekomen.

Wel is bekend gemaakt dat de Smurfen zelf aanwezig zullen zijn en daarnaast zo’n 1.000 genodigden, waaronder bekende Spanjaarden.

Blauw

Ongeveer drie maanden geleden nam de filmmaatschappij contact op met de gemeente om te vragen of het dorp en de inwoners bereidt zouden zijn als hun huizen blauw geverfd zouden worden. Speciaal daarvoor werd een speciale bijeenkomst voor de inwoners georganiseerd waar de inwoner unaniem ja stemden.

Dit vind je misschien ook leuk