Investeer in uw gezondheid in Spanje

door admin
Investeer in uw gezondheid in Spanje

Als de particuliere ziektekostenverzekeraar uw premie kan verhogen naarmate u in een hogere leeftijdscategorie komt, zullen de kosten van de verzekering stijgen. Uw verzekering wordt in de toekomst dus steeds duurder.

ASSSA verhoogt uw premie niet per leeftijd. Dat is financieel gunstig is voor u als verzekerde. De maandpremie van uw ziektekostenverzekering blijft altijd binnen dezelfde leeftijdscategorie als op het moment waarop u die heeft afgesloten.  

Lees ook: Waarom kiezen voor een ziektekostenverzekering met meertalige service?

Als de ziektekostenverzekeraar in Spanje het contract niet kan verlengen en dus eenzijdig kan opzeggen, zal het voor de verzekerde, die al een bepaalde leeftijd heeft en met eventueel ontwikkelde ziektes, erg moeilijk zijn om door een andere verzekeraar geaccepteerd te worden. 

ASSSA garandeert contractueel de niet-annulering van uw verzekering. Dus, voor uw gemoedsrust, alleen u als de verzekerde kan de polis opzeggen en uw  gezondheid zal altijd verzekerd zijn.

Daarnaast zijn er nog andere factoren dan het financiële aspect die komen kijken bij het verzekerd zijn bij ASSSA. Hieronder de ervaring van het bedrijf, de kwaliteit en snelheid van de ddienstverlening, het voldoen aan de vereisten voor het verkrijgen van een visum en residentie in Spanje, de meertalige klantenservice en het medisch overzicht.

ASSSA is een verzekeringsmaatschappij met meer dan 80 jaar ervaring. Deze verzekeraar biedt u persoonlijke en professionele aandacht in uw eigen taal. Bovendien krijgt u de keuze uit een breed scala aan artsen met de beste specialisten en medische hulp tot uw beschikking wanneer u deze nodig heeft.

Investeer nu in uw gezondheid in Spanje met ASSSA.

Dit vind je misschien ook leuk