Live muziek tijdens hete zomernachten in het Zuid-Spaanse Mijas

door admin
Live muziek tijdens hete zomernachten in het Zuid-Spaanse Mijas

Ben je op vakantie in Zuid-Spanje en op zoek naar opwindend vertier voor de hete zomernachten, dan kun je deze ‘Hot Summer Nights live music in Mijas’-concerten niet missen. Helemaal niet als liefhebber van de muziek van bovengenoemde sterren en genres.

Bon Jovi

De Bon Giovi-tribute band wordt ondersteund door een support band en hetzelfde geldt voor het optreden rond The Desesperados.  Eerstgenoemde band werd wereldwijd geroemd door Bon Jovi-fans en muziek-recensenten om de uitmuntende kwaliteit van de optredens en kreeg werd daarom beloond met de titel “The World’s PREMIER Tribute to Bon Jovi”.

Classic Rock

Op zaterdag 8 augustus brengen maar liefst drie tribute-bands Classic Rock ten gehore. Met muziek uit de drie meest invloedrijke decennia voor dit genre, de jaren 60, 70 en 80. The Cops is een tribute band voor The Police, de band die met hun mix van punk, rock, reggae en pop in een keer de hitlijsten binnenschoot in de jaren tactig. Klassiekers als Message in a Botte, Walking on the Moon, Every Breath you take en Roxanne worden ten gehore gebracht met een speciaal ‘The Cops-sausje’ eroverheen.

Deeper Purple

Dan is er nog Deep Purple – ‘Deeper Purple’, de band die een grote groep loyale fans heeft opgebouwd gedurende de laatste tien jaar, maar ook de eer heeft om geprezen te zijn geworden door de bassist van de originele band, Nic Simper, die in november 2008 te gast was. Alle klassiekers worden gespeeld en bieden gegarandeerd de ultieme rock-ervaring!

Stereo 80

Stereo 80 tot slot speelt een fraaie selectie van AC/DC, Guns ’n Roses, Van Halen, Bruce Springsteen, Queen, Bon Jovi, Kiss en nog veel meer. Rock fans van over de hele wereld worden gelukkig van de Stereo 80 optredens.  

Openluchtconcerten

Dit alles in het openlucht auditorium in het dorpje Mijas-Pueblo. Een uitje dat perfect te combineren is met een bezoek aan dit mooie Spaanse ‘pueblo blanco’ met uitzicht over Fuengirola en Mijas-Costa.

Big M Promotions

De concertreeks wordt net als vorig jaar georganiseerd door Big M Promotions, die al concerten en evenementen organiseert in Groot-Brittannië sinds eind jaren zeventig en sinds 2008 in Spanje. Organisator Martyn Wood: ‘Vorige zomer organiseerden we een openluchtconcert in het auditorium van Mijas met twee lokale musici die een geweldige tribute aan Pink Floyd opvoerden. Het concert was volledig uitverkocht en ruim 900 mensen genoten van een warme nacht, nippend aan koud bier van de fantastische show.’

Operahuis

Een jaar later besloot Wood een volledig ander concert te organiseren. Ditmaal met muziek van ‘The 3 Tenors’, ‘Broadway’ en ‘West End’ musicals. Het auditorium werd zodoende omgetoverd tot een operahuis onder de sterren en was opnieuw volledig uitverkocht.

Praktisch

De prijzen voor kaarten liggen tussen 22 en 40 euro. De deuren van het auditorium gaan om20:30 uur open en de concerten beginnen om 21:30 uur. Kijk voor meer informatie over bands en optredens op Costadeldisco.com of bel om kaarten te reserveren met +34 952 661 819.

Dit vind je misschien ook leuk