Nieuw berichtensysteem voor ziekenhuis voor Nederlandstaligen aan Costa Blanca

door admin
Nieuw berichtensysteem voor ziekenhuis voor Nederlandstaligen aan Costa Blanca

HCB Hospitales in Benidorm heeft een belangrijke stap gezet om het contact met patiënten te verbeteren en te vereenvoudigen. De groep heeft een nieuwe berichtendienst via zakelijke WhatsApp geïntroduceerd.

Hiermee biedt het ziekenhuis een snellere en efficiëntere manier voor het beheren van medische afspraken. Patiënten kunnen nu via hun mobiele telefoon of tablet contact opnemen met HCB Hospitales voor het aanvragen, bevestigen, annuleren en verzetten van afspraken. Deze nieuwe service maakt het mogelijk om snel en direct te communiceren, twijfels te uiten, informatie op te vragen en problemen op te lossen.

Gebruiksgemak

De dienst is ontworpen voor gebruiksgemak en flexibiliteit. Gebruikers kunnen simpelweg naar de website van HCB Hospitales gaan en het groene zwevende WhatsApp-pictogram zoeken. Eenmaal aangeklikt, wordt men door een eenvoudig dialoogvenster geleid en vervolgens automatisch doorverwezen naar de WhatsApp-applicatie.

Lees ook: Nederlandstalige specialist nodig aan de Costa Blanca?

Herinneringen voor afspraken

Een toegevoegde functionaliteit is het verzenden van herinneringsberichten via WhatsApp enkele dagen voor een geplande afspraak. Patiënten kunnen vanuit ditzelfde gesprek hun afspraak bevestigen, annuleren of verzetten.

Traditionele communicatiemiddelen blijven bestaan

Voor degenen die de voorkeur geven aan traditionele communicatiemethoden, blijft het Call Center van HCB Hospitales 100% bereikbaar via telefoon. Ook zijn de HCB Patiënten App en het Patiënten Portaal actief voor het raadplegen van medische testen en medische geschiedenis.

Deze ontwikkeling is een welkome toevoeging voor Nederlandstalige lezers die mogelijk medische hulp zoeken in Benidorm. Bovendien biedt het een gemakkelijke en toegankelijke manier om met het ziekenhuis te communiceren. Met deze nieuwe stap toont HCB Hospitales zijn inzet om patiëntenzorg en communicatie te verbeteren, wat bijdraagt aan een efficiëntere gezondheidszorgervaring in Spanje.

HCB Hospitales

HCB Hospitales, met een netwerk van ziekenhuizen en klinieken aan de Costa Blanca, biedt een breed scala aan medische diensten en is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige gezondheidszorg. Met faciliteiten die moderne technologie combineren met een team van ervaren en meertalige professionals, richt HCB zich op het bieden van gepersonaliseerde zorg aan zowel de lokale bevolking als internationale patiënten. De groep onderscheidt zich door een veelzijdig aanbod van diensten, waaronder algemene en specialistische zorg, waarbij de focus ligt op patiëntgerichte behandelingen en innovatieve gezondheidsoplossingen. Voor meer informatie, bezoek HCB Hospitales.

Lees ook: Nederlandstalige ziekenhuizen aan de Costa Blanca waar je terecht kunt

Dit vind je misschien ook leuk