Twee doden nadat auto terras in Murcia op rijdt

door admin
Twee doden nadat auto terras in Murcia op rijdt

Twee mensen kwamen om het leven en twee anderen raakten gewond toen en auto crashte op het terras van een bar in het centrum van Roldán, een dorp in de regio Murcia.

Het ongeval gebeurde vrijdagmiddag rond 14.30 uur in de Honey’s bar, een Indias restaurant in Roldán, waar Britten de belangrijkste klanten zijn. De auto reed te hard over de Avenida de Murcia, waaraan het restaurant ligt, en de bestuurder verloor de macht over het stuur.

“Gelukkig waren er niet veel klanten”, legt de burgemeester van Roldán uit in de krant La Verdad de Murcia. Hij bevestigde dat een van de overledenen de bestuurder was en de ander een klant. De auto sleurde tafels en stoelen mee van het ene uiteinde van het terras naar het andere totdat de muur van het aangrenzend gebouw hem tegenhield. 

Getuigen zeggen dat er vier klanten aan twee tafels op het terras zaten, waaronder de vrouw van de overleden cliënt, die naast hem zat, maar die wonder boven wonder ongedeerd bleef.

De twee andere klanten raakten allebei gewond, een met een hoofdwond en de ander aan het been. Beiden werden met spoed naar het Los Arcos-ziekenhuis in San Javier gebracht, hoewel hun verwondingen volgens politiebronnen als niet ernstig werden geclassificeerd.

Bestuurder was al gewond

De omstandigheden van het ongeluk zijn echter verre van duidelijk. Getuigen melden dat de bestuurder, een jonge man tussen de 25 en 30 jaar, steekwonden in zijn borst en bloed op zijn gezicht had. Daarom lijkt het er dus op dat de bestuurder als gevolg van zijn verwondingen zijn auto niet onder controle had en zo met meer dan 120 kilometer per uur het terras aan de Avenida de Murcia opreed. De politie is een onderzoek gestart. 

Dit vind je misschien ook leuk