3 dingen om je op te verheugen als je weer op vakantie naar Spanje gaat

door admin
3 dingen om je op te verheugen als je weer op vakantie naar Spanje gaat

Want hoe (relatief) beperkt ons leven de afgelopen maanden ook is geweest, een ding weten we zeker. Er komt een tijd dat we weer alles kunnen doen wat het leven zo mooi maakt. Geliefden knuffelen, festivalletje pakken, feestje bouwen en…  op vakantie! Stel je eens voor; je pakt het vliegtuig, de auto, de trein, de touringcar of desnoods de fiets en gaat er weer op uit! Genieten van zon, zee, strand en cultuur. Daar kijken we allemaal naar uit toch?

Om je alvast als een beetje op te warmen nemen we je mee naar het zonovergoten Spanje. Wat maakt dit vakantieland nou zo speciaal? Het eten, de mensen, de bezienswaardigheden, het weer? Vooral kamperen in Spanje met Vacanceselect is dé manier om het land echt te leren kennen. We hebben 3 dingen op een rij gezet waar jij je alvast op kan verheugen. Doe je ogen dicht en droom weg!

 

1. Warm welkom

Het lijdt geen twijfel dat de Spanjaarden ook niet kunnen wachten om ons weer warm welkom te heten. Reken maar dat de appartementen, campings, cafés en restaurants in tiptop conditie zijn gebracht om toeristen de vakantie van hun leven te bezorgen. Als we uit de lockdown komen is het een kwestie van koffer inpakken en gaan! Lekker dansen op Zuid-Europese klanken onder het genot van ijskoude sangria. Wat wil je nog meer?

 

2. Kamperen in Spanje

 

Waar gaat de reis straks naartoe? De mogelijkheden zijn eindeloos. Ben je toe aan een zonvakantie aan de Costa Brava? Of misschien heb je meer zin om te slenteren door authentieke dorpjes en cultuur te snuiven in Baskenland of Catalonië? Of wil je graag eindeloos wandelen door de het natuurschoon van de indrukwekkende Pyreneeën? Overal in het land kun je met je tent of caravan neerstrijken en genieten van de natuur en cultuur die het land te bieden heeft.

 

3. Voorproefje van de Middellandse Zee

 

Spanje staat bekend om z’n bijzondere keuken. We kennen allemaal de tapa’s, verschillende kleine hapjes die je onder een genot van een goed glas wijn deelt met tafelgenoten. De wereldberoemde paella komt oorspronkelijk uit Valencia, maar intussen heeft elke regio in Spanje er z’n eigen draai aan gegeven. En weet je wat helemaal fijn is? Als je nu alvast een vakantie naar Spanje boekt heb je nog genoeg keuze en kun je vaak profiteren van interessante vroegboekkortingen.

Dit vind je misschien ook leuk