10 redenen om voor HCB Hospitales te kiezen

door admin
10 redenen om voor HCB Hospitales te kiezen

1) Wij spreken uw taal. HCB functioneert als een Nederlands ziekenhuis: Nederlandse artsen, Nederlands facturatiesysteem, en een compleet Nederlands team toegewijd aan de Nederlandse patiënten.

2) HCB is een familiebedrijf. We maken geen deel uit van een grote groep of investeringsgroep. Bij HCB heeft elke patiënt een naam en een achternaam.

3) Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met buitenlandse patiënten. Wij zijn een referentiepunt in Europa en vooral in de sector van het gezondheidstoerisme. HCB groeide parallel aan het toeristische aanbod van Benidorm en de Costa Blanca.

4) HCB is altijd dicht bij u. We hebben twee ziekenhuizen en drie medische centra verspreid over de belangrijkste toeristische plekken van de Costa Blanca en zeer gericht op de predominante nationaliteiten in elk gebied. Elk medisch centrum heeft zoals de ziekenhuizen internationaal personeel.

5) Geen administratieve rompslomp. We hebben een contract met de meeste grote Nederlandse zorgverzekeraars, waardoor u recht heeft op 100% dekking. Wij werken op deze manier net zoals een Nederlands ziekenhuis.

6) We hebben een 24-uurs telefoonnummer voor noodgevallen. U kunt contact met ons opnemen op 0034 639312615 en helpen u graag in het Nederlands. Dit nummer is alleen voor noodgevallen en ambulances, voor informatie kunt u ons per mail bereiken op informatie@hcbhospitales.com.

7) Vakantiedialyse service. Het werk van de Hemodialyse en Vakantiedialyse Eenheid van HCB is gericht op nationale en buitenlandse patiënten die woonachtig zijn in de omgeving, overwinteraars en vooral degenen die graag hun vakantie doorbrengen aan de Costa Blanca. De Vakantiedialyse Eenheid van HCB biedt exclusieve faciliteiten, zodat de patiënten zonder zorgen van hun vakantie kunnen genieten. Ons team past zich aan de wensen van de patiënten aan, zodat ze een goede behandeling ontvangen met beoefening van de richtlijnen van hun eigen ziekenhuis, en maakt hun dialyse in Benidorm zo compleet mogelijk.

8) Heup- en knieprothese operatie. HCB heeft een speciaal programma dat een knie- of heupoperatie combineert met revalidatie, dit met een prettig verblijf voor de patiënt en zijn of haar begeleider. Wij bieden ook ondersteuning bij de organisatie van de reis.

9) Innoverende behandelingen, hoge kwaliteitseisen en succesvolle therapieën. Het instituut voor integrale kankerbehandeling (ITIC) van het HCB is een van de beste aan de Costa Blanca op het gebied van radiotherapiebehandelingen. Het beschikt over een compleet team van geavanceerde specialisten en moderne technologie. Dit team onderzoekt onder meer wekelijks tumoren in detail, om vervolgens de beste behandeling voor elke patiënt te ontwerpen.

10) We begrijpen hoe het moet. Elke nationaliteit heeft zijn eigen cultuur en manier van leven. Wij bieden persoonlijke aandacht en doen ons best om ons aan elke nationaliteit aan te passen, zodat onze patiënten zich thuis voelen. We zetten ons in voor patiënttevredenheid.

(Partner content)

Dit vind je misschien ook leuk