KLM vliegt vanaf 26 juni van Amsterdam naar Mallorca

door admin
KLM vliegt vanaf 26 juni van Amsterdam naar Mallorca

De route tussen de Nederlandse hoofdstad en het Spaanse eiland zal twee wekelijkse vluchten hebben. Vanaf 5 juli wordt dit uitgebreid naar één dagelijkse vlucht. Deze vluchten worden aangeboden met het vliegtuigmodel Embraer 90, dat plaats biedt aan 100 passagiers.

Hiermee voegt de Frans-Nederlandse luchtvaartmaatschappij deze zomer acht verbindingen toe met Spaanse luchthavens, met name met Alicante, Barcelona, ​​Bilbao, Ibiza, Madrid, Malaga, Palma en Valencia. 

Extra capaciteit voor populaire bestemmingen

Ook heeft KLM gemeld dat de luchtvaartmaatschappij in juli en augustus extra vluchten zal toevoegen of vliegtuigen met een grotere capaciteit zal hebben voor enkele van haar populairste bestemmingen, zoals Ibiza.
Het bedrijf waarschuwt echter dat als gevolg van de pandemie wijzigingen in de programmering kunnen optreden.

Meer bestemmingen dan voor coronacrisis

KLM zal deze zomer op meer bestemmingen binnen Europa vliegen dan voor de coronacrisis het geval was. Vier nieuwe bestemmingen worden toegevoegd ten opzichte van de zomer van 2019. Dat brengt het totaal aantal bestemmingen van KLM in Europa naar 96. Of er nieuwe intercontinentale bestemmingen komen of er juist af gaan, heeft KLM nog niet bekend gemaakt. 

Naast Palma de Mallorca zijn ook Belgrado, Verona en Dubrovnik nieuwe Europese bestemmingen. 

Nadruk op Zuid-Europese bestemmingen

“We zijn heel blij dat er meer mogelijkheden zijn om weer op reis te gaan. Daarbij spelen we zo flexibel mogelijk in op de marktomstandigheden”, zegt KLM-topman Pieter Elbers bij de bekendmaking van het nieuwe Europese bestemmingennetwerk. De nadruk zal sowieso liggen op Zuid-Europese bestemmingen in Portugal, Spanje, Italië, Kroatië en Griekenland.

Dit vind je misschien ook leuk