Vijf gewonden bij schietpartij in Spanje

door admin
Vijf gewonden bij schietpartij in Spanje

Onder de slachtoffers was een zeven maanden zwangere vrouw die haar baby verloor als gevolg van een schot in haar buik. De vrouw is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis in Terrassa. Een ander slachtoffer raakte zwaargewond nadat de schutter vier keer op hem schoot. Hij is volgens de krant La Vanguardia met spoed overgebracht naar ziekenhuis Parc Taulí in Sabadell. De overige drie slachtoffers raakten volgens de politie lichtgewond. De dader wordt nog gezocht. De politie sluit niet uit dat het om en afrekening tussen bendes gaat. 

De vriendin van het slachtoffer dat door vier kogels werd geraakt, is ondervraagd door de Mossos d’Esquadra, en heeft uitgelegd te vermoeden dat de dader haar ex-partner is die onlangs is vrijgelaten uit de gevangenis. Bij het doorzoeken van het voertuig van de vrouw is een wapen gevonden dat overeenkomt met het kaliber van de pods die op de grond zijn gevonden. Op dit moment is niet bekend of met dat wapen is geschoten.

Tegelijkertijd is de zwangere vrouw behandeld op de N150 waar ze werd vergezeld door drie mannen bij wie de politie 1.300 euro aan contant geld heeft gevonden. Toen werd gewaarschuwd dat de politie in aantocht was, is de auto die naast de ambulance stond te wachten snel gevlucht. 

Drie ambulances zijn gekomen om de slachtoffers te verzorgen. Een van de drie lichtgewonden is wel opgenomen in het Santa Coloma-ziekenhuis en een ander kon na behandeling naar huis. 

Dit vind je misschien ook leuk