Spaanse TikTok influencer biedt excuses aan voor opmerking over seks

door admin
Spaanse TikTok influencer biedt excuses aan voor opmerking over seks

Zo wilde hij onder zijn verantwoordelijkheid om voorbehoedsmiddelen te gebruiken uitkomen. De influencer is erg populair in Spanje en bezit verschillende TikTok en andere sociale media accounts. Hij heeft bijna 4 miljoen YouTube volgers en ruim 26,7 miljoen volgers op zijn TikTok account. Sommige van zijn hashtags kregen meer dan 100.000 views.

Aangezien de tiener gevolgd wordt door zoveel – met name meisjes – heeft hij een verantwoordelijkheid. 

Minister van Gelijkheid

Irene Montero, de minister van Gelijkheid in Spanje uitte haar verontwaardiging over Darrechi’s video meteen op Twitter. Ze tweette: “Het condoom verwijderen of binnen ejaculeren zonder toestemming is tegenwoordig seksueel misbruik en de wet #SoloSíesSí (alleen ja betekent ja) plaatst dit onder de noemer ‘agressie’. Ze voegde toe: “Tegen 26 miljoen volgers opscheppen over zoiets geeft aan hoe urgent het thema ’toestemming’ is. De Officier van Justitie zal worden ingelicht”. 

Verontschuldiging

Darrechi bood na de commotie zijn verontschuldigingen aan op sociale media en zei: “Eerlijk gezegd ben ik gebroken. Ik wil geen geld meer, ik wil gewoon een knuffel. Ik wil weer een “ik hou van jou” voelen en genieten met wie me hier heeft gebracht. En als ik naar de hemel ga, denk dan aan mij hier beneden!
 
In een opname verontschuldigde hij zich door te zeggen dat hij in zijn roem zou zijn verdwaald en dingen deed waar hij spijt van had en iemand is geworden die hij nooit had willen zijn. Hij wil niet dat zijn fans excuses voor hem bedenken, want elk beetje haat dat hij ontvangt, verdient hij.

Dit vind je misschien ook leuk