Huur veilig en zorgeloos een auto in Malaga

door admin
Huur veilig en zorgeloos een auto in Malaga

Eindeloze en lege wegen nodigen je uit om het uiterst gevarieerde binnenland te verkennen waar weidse berglandschappen, zeeën van olijfbomen en hier en daar een charmant wit dorp elkaar afwisselen. Ook mooie routes langs de kust met steeds weer een ander zicht op de schittering van de Middellandse Zee of Atlantische Oceaan zijn aanbevelenswaardig. Huur je een vakantiewoning in het binnenland, dan zul je ook de auto nodig hebben voor praktische zaken als het doen van boodschappen.

De voordelen van een auto huren bij Helle Hollis

Wanneer je autohuur in Málaga overweegt, denk dan eens aan autoverhuurbedrijf Helle Hollis. Dit van oorsprong Deense bedrijf is al bijna 40 jaar gevestigd aan de Costa del Sol en laat zich sinds dag één geen moeite getroost voor een maximale klanttevredenheid. Alles wordt door de medewerkers – waarvan de meerderheid al vanaf het begin betrokken is bij het bedrijf – gedaan om klanten tegemoet te komen.  De staf is uiterst servicegericht en elke medewerker heeft jarenlange ervaring in de dienstensector. Klanten beginnen bij Helle Hollis hun vakantie aan de Costa del Sol zonder stress.

Wat bijdraagt aan de positieve ervaring van de klanten zijn onder meer:

  • de Fast Lane Service: klanten hoeven enkel de autosleutels op te halen, want het contract ligt al klaar bij aankomst;
  • de gratis Wi-Fi in de wachtruimtes,
  • een servicepoint waar klanten zelf vast hun boardingpass kunnen uitprinten en hun koffers kunnen wegen bij het inleveren van hun huurauto voor vertrek.
  • Early bird kortingen voor vroegtijdige reservering. Zo loont vooruit plannen. U ontvangt tot 10 euro korting wanneer u 30 dagen op voorhand reserveert.
  • Geen vooruitbetaling nodig en u kunt het zelfs combineren met de korting van de Home Owners Club (zie verder in het artikel) of de korting voor frequente gebruikers. En mocht u uw datums wijzigen, dan passen wij uw boeking gratis aan.
  • Een gratis shuttlebus haalt u na aankomst op de luchthaven van Málaga op en brengt u naar het hoofdkantoor. Helle Hollis is 24/7 open, dus u kunt op elk moment van de dag aankomen.

Geen kleine lettertjes

Heel belangrijk bij Helle Hollis is dat het bedrijf niet werkt met de zogenaamde ‘kleine lettertjes’. Waar mensen die een auto huren bij andere verhuurbedrijven nog wel eens voor verrassingen komen te staan, is dat bij Helle Hollis niet mogelijk. Over alle bedragen wordt helder en transparant gecommuniceerd. Er is sprake van een eerlijk brandstofbeleid. Geen verborgen extra kosten dus. Je betaalt voor een volle tank en Helle Hollis betaalt de niet gebruikte brandstof per kwart tank terug.

Meertalige dienstverlening

Als is Helle Hollis van oorsprong Deens, het personeel kan klanten te woord staan in het Deens, Spaans, Nederlands, Engels en Frans.

Twee kantoren

Helle Hollis heeft twee kantoren. Het hoofdkantoor ligt op het vliegveld van Málaga, de belangrijkste aanvoer voor de miljoenen toeristen die normaal gesproken jaarlijks het gebied bezoeken. Het tweede kantoor is te vinden in het centrum van Fuengirola, op slechts een half uur rijden van het vliegveld.

Home Owner’s Club

Voor mensen die een tweede huis of een vakantiewoning bezitten of voor residenten die op regelmatige basis bezoek krijgen van vrienden en familie is de Home Owners’ Club opgericht. Leden ontvangen kortingen, bonussen en andere voordelen – en de kortingen op de autohuur kunnen doorgegeven worden aan familie en vrienden. Lidmaatschap is gratis.

Feneval Covid-19 Protected Area Certificaat

Tenslotte heeft Helle Hollis het Feneval ‘Covid-19 protected area’ certificaat: Dat betekent dat de klant een auto kan huren in het volle vertrouwen dat aan alle veiligheidsprotocollen en procedures voor onder meer ontsmetting etc. is voldaan. Het certificaat is uitgegeven door de Spanse federatie van huurvoertuigen met en zonder chauffeur (FENEVAL). De protocollen zijn ingevoerd in zowel alle voertuigen als in alle kantoren. Dat biedt de klant maximale garanties op het gebied van hygiëne, veiligheid en gezondheid. Kijk voor meer informatie op www.hellehollis.com.

Dit vind je misschien ook leuk