Leer meer over zakendoen in Spanje

door admin
Leer meer over zakendoen in Spanje

Doe je zaken in of met Spanje, dan kun je tegen allerlei zaken aanlopen. Lastige zaken waar je nog niet eerder over nagedacht hebt. Hoe ziet in Spanje de bedrijfsstructuur eruit? En hoe start je een bedrijf in Spanje of hoe neem je een Spaans bedrijf over? Hier komen contracten en overeenkomsten bij kijken. Hoe zit het daarmee? Hoe stel je een arbeidscontract op en hoe stel je een licentieovereenkomst op? Kortom: bij zakendoen in of met Spanje komt een en ander om de hoek kijken.

Interessante sprekers uit Nederland en Spanje

In samenwerking met de Spaanse ambassade organiseert Gimbrère Advocaten op 9 juni het Spanje Seminar. Dit jaar zal de bijeenkomst plaatsvinden in het Gimbrère Theater: een sfeervol theater in het pand van Gimbrère Advocaten in Breda. Het Spanje Seminar staat in het teken van zakendoen in én met Spanje. Wat zijn de mogelijkheden en kansen? En welke organisaties en bedrijven kunnen jou helpen of begeleiden bij jouw buitenlandse werkzaamheden? Prominente sprekers uit Nederland en Spanje zullen een presentatie verzorgen over het zakendoen in Spanje. Van beeldhouwer tot salesmanager en van adviseur tot bestuurder.

Muziek, wijnproeverij en netwerken

Tussen de presentaties door is er een muzikaal intermezzo met een verrassingsoptreden. Na afloop kun je genieten van een heerlijke wijnproeverij en is er gelegenheid om te netwerken met de aanwezige gasten. Hier kun je informatie uitwisselen over mogelijkheden en kansen op de Spaanse (handels)markt. Wil je meer weten over het programma? Kijk dan hier.

Bijwonen Spanje Seminar

Wil jij dit Spanje Seminar bijwonen? Dat kan! Deelname is gratis. In het theater is ruimte voor maximaal 50 gasten. Reageer dus snel! Je kunt een e-mail sturen naar theater@gimbrere.nl. Geef hierbij aan of je met een of twee personen aanwezig bent. Graag tot ziens!

Gimbrère Advocaten

Wil je meer weten over zakendoen in Spanje? Of doe je zaken met Spanje en heb je hierbij zakelijk advies of juridische hulp nodig? Reken dan op Gimbrère Advocaten! Dit Nederlandse advocatenkantoor heeft een vestiging in Amsterdam en Breda en drie vestigingen in Spanje. Vanuit de kantoren in Barcelona, Madrid en Marbella helpen de meertalige advocaten en adviseurs Nederlanders en Spanjaarden in heel Spanje, waaronder de Spaanse eilanden.

Gimbrère behartigt de belangen van Nederlanders en ondersteunt hen bij het aangaan van zakelijke overeenkomsten, het opstellen van contracten, het afhandelen van zakelijke conflicten en meer. Daarnaast begeleidt en adviseert Gimbrère Nederlanders in Spanje op het gebied van wonen & werken, belastingen, nalatenschap, misdrijven, echtscheidingen en (letsel)schades.

Dit vind je misschien ook leuk