Dit zijn de ‘most wanted’ die vermoedelijk in Spanje verblijven

door admin
Dit zijn de 'most wanted' die vermoedelijk in Spanje verblijven

De Spaanse politie vraagt ​​om medewerking van iedereen die in Spanje woont of verblijft. Als je een van deze meest gezochte criminelen kent, ziet of informatie over ze hebt, neem dan zo snel mogelijk contact op met de politie in je woon- of verblijfsplaats. Verder kun je een vertrouwelijke e-mail sturen naar losmasbuscados@policia.es

De Nationale Politie in Spanje is momenteel voorzitter van het ENFAST-netwerk (2021-2023). Dit bestaat uit functionarissen uit de 27 EU-lidstaten en uit andere landen, waaronder het VK, Zwitserland en Noorwegen. Vorig jaar was het netwerk betrokken bij de arrestatie van 417 criminelen. Bovendien is het aantal gezochte criminelen volgens politierapporten sinds 2017 gestegen tot 2.272.

De volgende tien criminelen hebben allemaal verschillende profielen en sommige zijn extreem gevaarlijk. In deze video zijn ze allemaal te zien. 

Luis Martínez Calleja

De dertigjarige Calleja werd geboren in Madrid. Hij is 1,68 meter lang, slank gebouwd en heeft een lichte huidskleur met donker haar. Op zijn lip heeft hij een litteken en hij heeft tatoeages op beide polsen. De politie is naar hem op zoek in verband met gewelddadige overvallen. Hij zou in Spanje, Portugal, Marokko, Frankrijk of Andorra kunnen zijn. Deze crimineel zou extreem agressief zijn.

Manuel Herrero Muñoz

Muñoz is geboren in Valladolid in 1989. Hij heeft een slank postuur, is 1,75 lang met blauwe ogen en bruin haar. Op zijn linkerarm heeft hij een chirurgisch litteken en op de middelvinger van zijn linkerhand prijkt een tatoeage in de vorm van een anker. Muñoz wordt gezocht voor doodslag.

Ramón Saavedra Lopez

Lopéz, geboren in Torres de la Alameda in Madrid, is 39 jaar oud. Hij is 1,65 meter lang, heeft een slank postuur, een lichte huidskleur en donker haar. Hij wordt gezocht voor moord en zou in Spanje of Latijns-Amerika kunnen zijn.

Diego Dario González Ghersi

De kans is groot dat deze man in herhaling valt. Hij werd geboren in Buenos Aires in 1981, is 1,70 meter lang met een blanke huid en donkere ogen. Hij heeft tatoeages op zijn vingers, armen en rug en een piercing door zijn linkerwenkbrauw. Verder wordt deze crimineel gezocht voor seksueel misbruik van een minderjarige.

Nikolay Shterev Kurkuchev

Kurkuchev werd 54 jaar geleden geboren in Bulgarije. Hij heeft een lichte huidskleur en blauwe ogen. Op beide armen heeft hij veel tatoeages. Hij wordt gezocht voor misdaden tegen de volksgezondheid. Deze man is erg gevaarlijk en mogelijk gewapend. 

Derek McGraw Ferguson

Uit het Verenigd Koninkrijk wordt de 58-jarige Ferguson gezocht voor internationale moord. Hij is 1.55 meter lang en heeft een lichte huid. Hij heeft verschillende tatoeages op zijn linkerarm, waaronder een hart, een pijl en een dolk. Ferguson mist een deel van zijn linkeroor. Verder kan hij een haarimplantaat hebben gehad, of misschien een pruik dragen. Hij wordt ook als gewapend en extreem gevaarlijk beschouwd.

Manuel Bellido Moreno

Deze man is geboren in Madrid in 1975. Hij is erg lang met 2 meter en heeft donkere ogen en een donkere huidskleur. Moreno is diverse malen ontsnapt aan arestatie en betrokken bij de levering en distributie van vals geld. Hij kan in Spanje of in Latijns-Amerika zijn.

Viviana Andrea Vallejo Gutiérrez

Deze vrouw is een zeer gevaarlijke internationale crimineel. Ze is geboren in Columbia, maar spreekt met een Galicisch accent. Gutierrez werd geboren in 1985 en is 1,48 meter lang. Ze is erg slank, met een blanke huidskleur en groene ogen. De politie is naar haar op zoek omdat ze wordt gezocht voor mensenhandel met het oog op seksuele uitbuiting. Verder reist ze door Latijns-Amerikaanse landen. De Colombiaanse voortvluchtige bood haar slachtoffers de kans om in Spanje te werken in ruil voor 1500 euro. Alle slachtoffers waren jonge meisjes die uiteindelijk werden gedwongen om als prostituee te werken.

Norbert Kohler

Deze voortvluchtige is zeer gevaarlijk en kan gewapend zijn. De 45-jarige Kohler komt uit Tsjechië. Hij is 1,86 meter lang en heeft blauwe ogen. Hij wordt gezocht voor criminele activiteiten in verband met drugshandel via verschillende Europese landen. Hij wordt ook gezocht omdat hij zich voordoet als een politiepatrouille die slachtoffers op de weg laat stoppen. Bovendien zou hij ze in een busje ontvoeren en naar hun vakantiehuis of een andere plaats brengen. Daar werden ze vastgehouden en gemarteld totdat de slachtoffers hen kluissleutels/codes, huis- en andere sleutels, creditcards met pincodes, contant geld, voertuigen en andere kostbaarheden gaven.

Tom Richard Diane Michielsen

Deze crimineel uit België is eveneens 45 jaar en wordt gezocht voor drugs- en wapenhandel en voor het witwassen van geld. Bijgevolg wordt hij als gevaarlijk beschouwd en kan hij gewapend zijn. Hij heeft een normaal postuur, een lichte huidskleur en blauwe ogen.

Als je informatie hebt over een van de bovenstaande criminelen, stuur dan een e-mail naar losmasbuscados@policia.es

Bekijk ook: Deze Britse ‘most wanted’ criminelen worden gezocht in Spanje

Dit vind je misschien ook leuk