Inditex Spanje opent grootste Lefties-winkel ter wereld in Madrid

door admin
Inditex Spanje opent grootste Lefties-winkel ter wereld in Madrid

Op vrijdag 9 december werd de megastore van Lefties geopend en zet de winkelpanden van Primark, die veelal ook heel groot zijn, in de schaduw. De nieuwste aanwinst van Inditex is officieel de grootste Lefties-winkel ter wereld en is van de nieuwste moderne en technische gemakken voorzien.

Megastore Lefties in hartje Spaanse hoofdstad

Deze nieuwe winkel van Lefties is gevestigd is het hartje van de Spaanse hoofdstad, in de Calle Montera vlakbij de Puerta del Sol. Het idee achter alle technische en moderne snufjes is dat Inditex het online kanaal wil integreren in de fysieke winkels. Veel van wat je online en op social media ziet, komt terug in de winkel.

De Lefties megastore heeft een winkelruimte van maar liefst 4.000 vierkante meter en is verdeeld over drie verdiepingen. Bij de ingang staat een gigantisch 3D-scherm waarop gasten worden verwelkomd en de weg wordt gewezen. De winkel beschikt over intelligente paskamers, een geautomatiseerd systeem met zelfbedieningspanelen voor het ophalen van online bestellingen en retourzendingen, een café en zelfs waterbronnen voor huisdieren.

Bekende DJ’s en artiesten tijdens opening Lefties

Tijdens de opening op 9 december traden in de winkel bekende DJ’s en artiesten op, zoals Oscar Martínez, Hektor Mass, Laura Put, Pepino, Ana Mena en Sofía Reyes. Lefties maakt deel uit van het Spaanse modemerk Inditex, dat is gevestigd in Galicië. Met de opening van deze megastore gaat Inditex opnieuw de strijd aan met het Ierse Primark, dat ook vaak grote winkels heeft en dat de winkelstraten domineert in vele landen, waaronder Spanje.

Andere dochterondernemingen van Inditex, zoals Pull&Bear, Zara en Bershka domineren ook de meeste winkelstraten in en buiten Spanje. Lefties is momenteel operationeel in verschillende landen, te weten Spanje, Portugal, Mexico, Qatar, Saoedi-Arabië, Marokko, Tunesië, Verenigde Arabische Emiraten, Egypte, Oman, Koeweit, Abu Dhabi, Georgië, Andorra, Bahrein en Israël.

Dit vind je misschien ook leuk