Antonio Banderas opent eigen theater in Málaga

door admin
Antonio Banderas opent eigen theater in Málaga

Op maandag middernacht ging de kaartverkoop van start voor de musical waarin Banderas zelf de rol van Zack speelt. De musical is te zien van woensdag tot en met zondag. Op woensdag en donderdag start de voorstelling om 20 uur, op vrijdag om 21 uur, op zaterdag zijn er twee voorstellingen, een om 17 uur en een om 21 uur en op zondag kunnen mensen om 18 uur terecht.

De kaarten kosten tussen 18 en 96 euro, afhankelijk van de plek in het theater waarvoor je kiest. Ze zijn verkrijgbaar via de website van CaixaBank en die van El Corte Inglés. Je kunt ze persoonlijk kopen vanaf 11 uur op dinsdag 15 oktober aan het loket van het theater dat gevestigd is in Calle Córdoba. De website van CaixaBank is volledig in het Spaans. 

Uitgestelde opening

Het Teatro del Soho CaixaBank is gevestigd in het voormalige Teatro Alameda dat hiertoe op omvangrijke wijze werd gerestaureerd. Aanvankelijk zou het nieuwe theater al half oktober open gaan, maar door de uitgelopen werkzaamheden en vanwege het grote succes van de film Dolor y Gloria, waar Banderas een van de hoofdrollen in speelt, werd dit uitgesteld. 

Volgens Baayork Lee, artistiek directeur, die ook meewerkte aan de originele versie van A Chorus Line in 1975, is de productie van Teatro del Soho CaixaBank een van de beste uitvoeringen van alle versies van de musical gecreëerd door Michael Bennett die wereldwijd zijn vertoond.

Theater is belangrijkste voor Banderas

Volgens Banderas is het project Teatro del Soho geboren ‘voor Málaga en vanuit Málaga’. Het idee is dat de spektakelstukken die hier worden geproduceerd en vertoond ook internationale navolging krijgen. De filmster die al lang beroemd is ver buiten de Spaanse grenzen maar nooit een geheim heeft gemaakt van zijn liefde voor zijn geboortestad vind Teatro del Soho ‘het belangrijkste dat ik heb gedaan. Meer dan welk ander ding dan ook. Meer dan Hollywood en de films. Maar het is geen graf, het is een wieg. Het is iets dat nu begint.’

Dit vind je misschien ook leuk