Antonio Banderas roept mensen op Andalusië weer te bezoeken

door admin
Antonio Banderas roept mensen op Andalusië weer te bezoeken

Internationale toeristen komen wel weer, wanneer dan ook, maar voorlopig nog met beperkingen. Net als voor Spanje als geheel, vormt het toerisme ook voor Andalusië een omvangrijk deel van het bbp en biedt werk voor talloze Andalusiërs. Daarom wil men eerst alvast een beroep doen op toeristen uit Spanje.

‘Ga nu leven met verlangen en geniet intens van het leven met heel je hart’, nodigt de internationaal beroemde Malagueño de kijker uit terwijl achter hem de mooiste Andalusische landschappen en plekjes verschijnen. De acteur herinnert de kijker eraan dat hij een hartaanval heeft gehad die hij vergelijkt met het effect van de coronapandemie. Hij wijst erop dat in Andalusië ‘we geloven in hoop, we hebben moed en kracht om deze nieuwe uitdaging aan te gaan’. 

De promotiecampagnes hebben als slogan ‘Veilig Andalusië’ en wijzen op de plekken die aan alle veiligheidsnormen van de Wereldgezondheidsorganisatie, de Spaanse regering en de Junta de Andalucía voldoen.  Er zal steun zijn voor reisbureaus, en campagnes gericht op Andalusiërs zelf en op aangrenzende autonome regio’s zoals Extremadura, Castilla-LA Mancha en Murcia. 

Het doel is dat Andalusië de eerste bestemming is waar mensen in Spanje voor kiezen zodra de beperkingen op de mobiliteit zijn beëindigd.

Dit vind je misschien ook leuk