Bijzondere lezing over Rockefeller-familie door kunsthistoricus Andrew Hopkins

door admin
Bijzondere lezing over Rockefeller-familie door kunsthistoricus Andrew Hopkins

Het Engelstalige evenement ‘the Rockefellers, a Dynasty of Art Collectors’ wordt georganiseerd door The Arts Society en vindt op 30 mei aanstaande plaats om 18.30 uur bij Hugo Investing in Marbella.

Andrew Hopkins

Andrew Hopkins, is universitair hoofddocent aan de Universiteit van L’Aquila in Italië en voormalig assistent-directeur van de British School in Rome. Hij ontving talrijke onderscheidingen voor zijn baanbrekend werk op het gebied van onderzoek in de architectuurgeschiedenis.

Tjdens de lezing zal hij een kijkje geven in de indrukwekkende kunstcollectie van de Rockefellers en hun filantropische bijdragen aan het Museum of Modern Art (MoMA) in New York. Ook zal hij enkele van hun meest zorgvuldig bewaakte geheimen en schandalen delen op basis van zijn persoonlijke ervaringen tijdens het werken op Harvard Universiteit.

Investeringen

CEO van Hugo Investing, Kaspar Huijsman, zal het evenement afsluiten met een overzicht van de indrukwekkende investeringen van de familie door de jaren heen.

Tickets voor deze zeldzame kans om inzicht te krijgen in een van de machtigste families in Amerikaanse geschiedenis zijn verkrijgbaar voor €12, inclusief een welkomstdrankje. Er zijn beperkte zitplaatsen beschikbaar en reserveren kan via deze link.

Programma

  • 17.30 – 18.30 Deuren open
  • 18.30 – 19.30 Lezing
  • 19.30 – 20.30 Meet and greet met drankjes

 

Locatie: Hugo Investing in Marbella

Ticketprijs: 12 euro (inclusief welkomstdrankje). Betaal alstublieft contant of met de machine bij de ingang aan de organisatie van The Arts Society.

Over Hugo Investing

Hugo is een gereguleerde broker die zorgt voor beleggers. Hugo biedt een veilige bankrekening aan bij Saxo Bank, een Deense bank onder bescherming van de Deense Financiële Toezichthoudende Autoriteit (FSA). Klanten hebben toegang tot drie geavanceerde handelsplatforms en onbeperkte coaching van een team van experts. Hugo’s team helpt investeerders al 17 jaar in Spanje. Zij kunnen tijdens kantooruren langskomen wanneer ze maar willen. 

Over The Arts Society

The Arts Society Benahavis is een lokale afdeling van The Arts Society, een Britse organisatie die zich richt op het bevorderen en begrijpen van kunst en erfgoed. De vereniging organiseert lezingen, bezoeken aan musea en galerijen en biedt educatieve programma’s en mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. Het is een actieve gemeenschap van kunstliefhebbers die regelmatig evenementen organiseren in het zuiden van Spanje. De organisatie hoopt zo de kunstwereld toegankelijker te maken voor iedereen.

Dit vind je misschien ook leuk