Brute moord op klaarlichte dag in La Carihuela Torremolinos

door admin
Brute moord op klaarlichte dag in La Carihuela Torremolinos

De vrouw werd om 11:30 uur doodgestoken in een woning aan de toeristische calle San Ginés, in de onder Nederlandse vakantiegangers zeer geliefde wijk. De dader, rond de 45 jaar oud, zou haar partner zijn. Het is niet bekend of het om een ​​episode van gendergeweld gaat. De man zou volgens Spaanse media de Italiaanse nationaliteit hebben.

De eerste oproepen naar het 112-alarmnummer van Andalusië zijn om twaalf uur ’s middags binnengekomen. Getuigen legden uit dat een man een vrouw had neergestoken na een vechtpartij. Daarna zou hij, zoals ze aangeven, rennend zijn gevlucht. 

Bij aankomst konden de medische diensten niets meer doen voor het leven van de jonge vrouw, naar verluidt met Spaanse nationaliteit, behalve haar overlijden vaststellen. Ze had verschillende steekwonden. De nationale Politie heeft een onderzoek geopend en het protocol geactiveerd voor een mogelijk geval van gendergeweld.

Verdachte eerder veroordeeld wegens gendergeweld

La Opinion de Málaga schrijft op basis van verschillende politiebronnen dat de verdachte in ieder geval twee veroordelingen heeft voor gendergeweld uit eerdere relaties. De overleden jonge vrouw was ook slachtoffer van gendergeweld door een eerdere partner.

Op dit moment is een grote politiemacht op de been in een zoektocht naar de dader. Tot nu toe is de man niet aangehouden. 

Dit vind je misschien ook leuk