Costa del Sol pakt flink uit met promotievideo vol bekende artiesten

door admin
Costa del Sol pakt flink uit met promotievideo vol bekende artiesten

De video vormt onderdeel van de promotiecampagne voor de Costa del Sol die de provincie Málaga op Fitur 2021 zal presenteren. Twintig bekende artiesten zoals Antonio Banderas, Salva reina of La Mari doen eraan mee om het talent, de vreugde en de gastvrijheid van de mensen in Málaga voor het voetlicht te brengen en reizigers te verwelkomen na de pandemie.

De groep Dry Martina verzorgde samen met Latrama en Montape een versie van een van hun nummers die het ritme bepaalt van een spot waarin ook Antonio Banderas, Pasión Vega, Fran Perea, Javier Castillo, La Mari, rapper Easy, Little Pepe verschijnen. 

“Deze editie van de Fitur is misschien wel de belangrijkste in de geschiedenis, ook voor ons. En daarom zullen we ons op ongekende wijze inzetten”, zei de president van Costa del Sol Turismo, Francisco Salado afgelopen vrijdag.

Enkele van de locaties waar werd gefilmd voor de video zijn het Carmen Thyssen Museum Málaga, de Caminito del Rey, het Soho Caixabank Theater en talloze locaties op de stranden van Marbella, Nerja, Torremolinos en Vélez-Malaga. Ook het centrum van Estepona, Benalmádena, de kliffen in Rincón de la Victoria, de Saltillo-brug in Canillas de Aceituno, de houten loopbrug aan de monding van de Guadalhorce, de Peña de los Enamorados en de Torcal de Antequera, de kloof in Ronda en het centrum van Frigiliana.

Alle artiesten zullen, naast hun deelname, helpen de provincie Málaga als bestemming en de video op hun sociale netwerken te promoten en, volgens Salado, “er is geen betere campagne”, omdat het aantal volgers dat deze artiesten gezamenlijk hebben en dus het bereik “duizelingwekkend” is. Ze hebben samen meer dan 11,6 miljoen volgers op de belangrijkste sociale netwerken en ik ben ervan overtuigd dat deze video viraal gaat ”, verzekerde Salado.

Turismo Costa del Sol is op de Fitur 2021 te vinden in paviljoen 5 van Ifema en er zullen in totaal 80 instellingen aanwezig zijn, waaronder gemeenteraden en bedrijven in de toeristische sector, en ongeveer 150 professionals. Net als in voorgaande jaren zal de stand van de Costa del Sol tal van en gevarieerde private en publieke initiatieven presenteren, gericht op culturele, vrijetijds- en sportactiviteiten.

Reactiveringscampagne

De financiële inzet van de provincie voor Fitur 2021 en voor de nationale markt dit jaar bedraagt ​​meer dan 800.000 euro. Francisco Salado heeft verzekerd dat “de inwoners van Madrid, en iedereen op sociale netwerken, al enkele van de promotiecampagnes hebben kunnen volgen die worden ontwikkeld in Atocha, bij het metrostation Sol, dat tegenwoordig al station Costa del Sol wordt genoemd vanwege de directe verbinding met de toeristische bestemming in Zuid-Spanje. Met deze actie, die twee weken zal duren, verwacht Turismo Costa del Sol 20 miljoen hits te bereiken.

“Fitur is dit jaar de beurs van de hereniging, van het herstel van de normaliteit, van de wil om te leven. Daar willen we de hele nationale markt, heel Spanje, laten zien dat de Costa del Sol klaar staat om iedereen met open armen te ontvangen, klaar ook om unieke en magische ervaringen te bieden”, voegde Salado nog toe. 

Dit vind je misschien ook leuk