Antonio Banderas keert terug in Málaga voor opnames met dochter

door admin
Antonio Banderas keert terug in Málaga voor opnames met dochter

Recent nam hij in New York samen met onder anderen Penélope Cruz de film ‘Official Competition’ op. Deze film wordt gepresenteerd op het Filmvestival van Venetië, dit jaar gehouden van 1 tot 11 september. 

De in Malaga geboren acteur heeft aangegeven dat hij Stella dichtbij wil hebben omdat hij vindt dat ze “een meisje met persoonlijkheid” is en erg is geïnteresseerd in haar “artistieke visie”.

Bamderas gaat ook verder met het Soho-televisieproject, dat midden in de pandemie het levenslicht zag, net als het symfonieorkest van zijn theater en de musical ‘Company’. De acteur noemt zichzelf ‘een dwaas’ om al deze initiatieven op zo’n ongelegen moment te lanceren. 

Zeer gecompliceerd jaar

Dit was een zeer gecompliceerd jaar “op alle niveaus en in alle beroepen”, zei hij tegen EFE, maar “er moet ook worden erkend dat er superinteressante dingen zijn gebeurd” en de opsluiting tijdens de lockdown heeft onze zelfkennis vergroot.

In die zin heeft de Malagueño bekend dat voor iemand zoals hij, die zich “voortdurend in drukte begaf en altijd was omringd door mensen”, deze tijd heeft gediend om te ontgiften en “het leven te heroverwegen” aangezien hij “nooit 74 dagen alleen had doorgebracht” en “nooit helemaal alleen is geweest”.

Opoffering

…”Mensen in de culturele wereld lijden veel”, legt Banderas uit en verklaarde in dit verband dat het vullen van de sets of het zoveel betalen van de professionals als ze verdienen veel kost. Toch wil hij dat op de best mogelijk manier blijven doen, al is dat met opoffering.

Fantastisch jaar stort in als kaartenhuis

Eind 2019 ontving hij nog de Critics Award in New York, Los Angeles en San Francisco in de Verenigde Staten en met een Goya Award in zijn handen, een nominatie voor de Golden Globes en nog een voor de Oscar. “het jaar (2020 ) was geweldig”, legde Banderas opgewonden uit. Bovendien begonnen op dat moment de opnames van een film met Penélope Cruz en reisde het gezelschap met ‘A Chorus Line’ naar Barcelona tot “plotseling het beste jaar van mijn leven instortte als ware het een kaartenhuis”.

Zeer ernstige nevenschade

Banderas wijst erop dat nog niemand het gewicht van hetgeen is gebeurd en hoe dat op elk van hen zal drukken. Maar hij is er zeker van dat de komende jaren “informatie zal blijven binnenkomen over de dingen die zijn gebeurd”, net zoals “ze de nevenschade zullen blijven betalen die hieruit nog voortvloeit” en die zal “zeer ernstig” zijn, zo besluit de succesvolle acteur en regisseur. 

Dit vind je misschien ook leuk