De gemoedsrust dat uw verzekeraar uw verzekering niet opzegt

door admin
De gemoedsrust dat uw verzekeraar uw verzekering niet opzegt

Geconfronteerd met de mogelijkheid een risico te lopen, nemen mensen van nature preventieve maatregelen. In die zin is het verzekeren van de gezondheid van het grootste belang, zelfs meer dan materiële goederen, zoals een huis of een auto, die vervangbaar zijn.

Gezondheid heeft echter een “geheugen” en daarom zal de bescherming ervan ook op lange termijn van cruciaal belang zijn. Elk moment is ideaal om een ​​verzekering af te sluiten, maar het is raadzaam om dit zo snel mogelijk te doen, zodat we kunnen anticiperen op onvoorziene gebeurtenissen en ervoor kunnen zorgen dat onze gezondheid beschermd is wanneer het moment daar is. 

Bij de beslissing is het essentieel om u vooraf op de hoogte te stellen van alle waarborgen die zijn opgenomen in de algemene en bijzondere voorwaarden van de polis, in het bijzonder de duur van het contract en of de maatschappij zich kan verzetten tegen de verlenging. In dat geval zou de verzekerde voor de onaangename verrassing komen te staan dat hij geen verzekering meer heeft en dat het moeilijk is om door een andere verzekeraar te worden geaccepteerd vanwege zijn leeftijd of mogelijke ziekten.

Het is belangrijk om de garanties die de maatschappij ons ter beschikking stelt tot in detail te kennen, om te weten hoe lang zij dekking bieden, tegen welke prijs, en om zeker te zijn dat zij zich op de lange termijn inzetten voor de zorg voor onze gezondheid.

ASSSA onderscheidt zich door met volledige transparantie te communiceren over de aspecten die van belang zijn bij het afsluiten van een ziektekostenverzekering, zowel in onze informatieve documenten, in het contract en wanneer we de klant persoonlijk adviseren. 

We geven echt om en zorgen voor de gezondheid van onze verzekerden. Het bewijs hiervan is onze verbintenis om de polis niet op te zeggen, door deze levenslange garantie contractueel aan te bieden en verzekerden de mogelijkheid te bieden dat zij als enigen besluiten hun verzekering bij ons te verlengen. 

Onze filosofie is gebaseerd op het bieden van totale gemoedsrust aan onze verzekerden, om deze reden verhogen we de verzekeringspremie niet voor het bereiken van een bepaalde leeftijd en respecteren we de levenslange kortingen die zijn overeengekomen op het moment van het contracteren van de polis. 

Met ASSSA uw gezondheid, echt, goed verzekerd

Dit vind je misschien ook leuk