Dit zijn de drie duurste huizen van Spanje

door admin
Dit zijn de drie duurste huizen van Spanje

Niet veel mensen zullen de vraagprijs kunnen betalen. Aan de duurste woning van Spanje hangt namelijk een prijskaartje van 55 miljoen euro. Als de woning wordt gekocht met een hypotheek en een aanbetaling van 16,5 miljoen euro – wat overeenkomt met 30% van de waarde van het pand – bedraagt de maandelijkse aflossing 197.352 euro gedurende 30 jaar, een bedrag dat slechts voor weinigen haalbaar is.

De indrukwekkende villa bevindt zich in de exclusieve wijk Marbella Country Club en ligt omringd door fraaie tuinen direct aan het strand. De woning beschikt ook over 19 badkamers, een ruime woonkamer en een volledig uitgeruste keuken met hoogwaardige meubels en apparatuur.

Naast de ligging aan het strand, biedt de villa ook een bioscoop, fitnessruimte, sauna, verwarmd privézwembad, overdekt zwembad, zonnepanelen, gastenverblijf, personeelsaccommodatie, bar en een garage voor 8 tot 9 auto’s.

Tweede duurste woning van Spanje

Volgens idealista.com bevinden ook de overige duurste woningen aan de Costa del Sol zich in Marbella. Op de tweede plaats staat een villa met 16 slaapkamers in Lomas de Marbella Club, in de Golden Mile, met een prijs van 35 miljoen euro.

Derde duurste villa van Spanje

De derde duurste woning is een villa met 16 slaapkamers in het gebied Puente Romano, te koop voor 32 miljoen euro, gevolgd door een villa met negen slaapkamers in de exclusieve wijk Sierra Blanca, met een verkoopprijs van 29,5 miljoen euro, volgens de informatie van idealista.com.

Dit vind je misschien ook leuk