Een Spaans vast nummer op je mobiel: zo werkt het

door admin
Een Spaans vast nummer op je mobiel: zo werkt het

Zo heb je alle voordelen van een Spaans vast nummer voor je bedrijf, maar het comfort en het gemak om dit in het Nederlands te beheren. Want laten we eerlijk zijn, ook al heb je de taal al een beetje onder de knie of spreek je zelfs vloeiend Spaans, het is altijd eenvoudiger om onze moedertaal te spreken, zeker voor belangrijke zaken. Zou je graag meer te weten komen over het registreren van een vast Spanje telefoonnummer op je mobiel? Lees dan zeker verder.

Een Spaans nummer voor een professionele uitstraling

Een van de belangrijkste redenen om als bedrijf of ondernemer over een vast nummer te beschikken is dat het je bedrijf professioneel doet overkomen. Een vast nummer op je bedrijfswagen of je website ziet er nu eenmaal heel zakelijk en officieel uit. Het goede nieuws is dat je hiervoor tegenwoordig niet over een vaste telefoonlijn hoeft te beschikken.

Door gewoon een vast nummer te registreren op je mobiele telefoon, kan je inkomende oproepen eenvoudig beantwoorden en uitgaande gesprekken voeren met je vaste nummer, of je nu thuis aan het werk bent of onderweg. Je klanten zullen geen verschil merken. Bovendien is het tegenwoordig, met de honderden spam-telefoontjes die we per dag ontvangen, zeer interessant om over een vast nummer te beschikken, aangezien het er ook een stuk betrouwbaarder uit ziet.

Een specifiek nummer registreren

Bij het registreren van een vast nummer kan je zelf je telefoonnummer kiezen en verschillende soorten nummers registreren. Net zoals de kosteloze 0800-nummers in Nederland en België, heb je in Spanje de 900-nummers die gratis zijn voor de bellers. Daarnaast zijn er ook nationale nummers, zoals de 518-nummers, waarbij je niet gebonden bent aan een specifieke stad of regio en een lokaal tarief betaalt.

Om een lokale uitstraling te geven aan je bedrijf kan je kiezen voor een netnummer van een regio of stad. Spanje telt 17 autonome regio’s die elk zijn onderverdeeld in provincies. Elke provincie heeft een eigen regionummer bestaande uit 2 of 3 cijfers die altijd met een 9 beginnen. Zo heeft Madrid het nummer 911, Barcelona 931, Málaga 952, enzovoort, waarbij de eerste twee nummers verwijzen naar de regio of provincie.

Alle voordelen van de mobiele telefonie

Het leuke aan een vast nummer op mobiel is dat je kan profiteren van alle voordelen van mobiele telefonie en handige snufjes. Een heel interessante functie is dat je je oproep kan doorschakelen naar een collega of zakenpartner. Zo zit je dus niet vast aan één toestel, of dit nu vast of mobiel is. Als je bijvoorbeeld het ontbijt aan het serveren bent in je B&B en je net even gezellig met je gasten aan het kletsen bent, kan je deze oproep gewoon doorschakelen naar je partner of werknemer die de oproep op zijn/haar telefoon kan beantwoorden.

Ook kan je je gesprekken opnemen, waardoor je geen enkele belangrijke reservering of bestelling mist, ook als je on-the-go bent! Het gesprek wordt in de vorm van een audiobestand naar je e-mail verstuurd zodat je achteraf alle gegevens kan herbeluisteren. Daarnaast zijn er nog enkele handige professionele functies zoals een voicemail met de openingstijden, een welkomstmelding, en zelfs een wachtrij! Ten slotte kan je je zakelijk nummer ook koppelen aan een WhatsApp Business-account, waardoor je je eigen privé-telefoonnummer niet hoeft prijs te geven.

Waar wacht je nog op?

Je leest het al, de voordelen van een vast Spaans nummer op je mobiele telefoon zijn eindeloos. Je bedrijf heeft een zakelijke, betrouwbare en lokale uitstraling, en je bent tegelijkertijd overal bereikbaar. Als je kiest voor een Nederlandstalig platform kan je genieten van alle voordelen en handige functies van de mobiele telefonie, maar dan met Nederlandstalige ondersteuning. Voor je klanten maakt het niet uit want zij zien gewoon je vaste nummer, maar voor jou kan de juiste service in je eigen moedertaal een wereld van verschil betekenen.

Dit vind je misschien ook leuk