Eerste Action in Spanje is een feit

door admin
Eerste Action in Spanje is een feit

Girona heeft de eer om de eerste stad van Spanje te zijn met een Action. De winkel in Girona is de eerste van vier winkels die de Nederlandse keten de komende weken zal openen in Catalonië. Action Nederland laat weten dat deze vier winkels als graadmeter zullen dienen om de populariteit ervan te meten. Vanaf dat moment zal worden bekeken of de Action ook op andere plekken in Spanje winkels zal openen.

Wat biedt de Action aan in Spanje?

Voor de Nederlanders is de Action inmiddels al enorm bekend én populair. De winkel heeft een grote variatie in het aanbod; van schoonmaakmiddelen tot speelgoed, drogisterijproducten, accessoires voor in en om het huis en alles daartussenin.

De Action belooft haar klanten vooral lage prijzen. De gemiddelde prijs van Action-producten ligt rond de 2 euro. Dit bereikt de keten door grootschalig in te kopen, te variëren in aanbod en zowel traditionele als eigen merken te verkopen. Het huidige aanbod van de Action in Nederland zal niet veel afwijken van het aanbod in Spaanse winkels.

In welke plaatsen in Catalonië komt de Action?

Monique Groeneveld is verantwoordelijk voor de implementatie van de Action in Spanje. Ze vertelt dat de Action in mei 2021 al plannen had om winkels te openen in Spanje. “Na de eerste winkel in Girona, staat de opening van de tweede Action over twee weken gepland in Sabadell. Twee weken later opent de derde winkel in Hospitalet en de vierde en laatste winkel vervolgens in Figueres. We zien Spanje als een land met potentie maar we gaan rustig van start. Vandaar deze vier winkels in Catalonië. Als het allemaal volgens plan verloopt dan is Action van plan om een logistiek magazijn te bouwen in Spanje.”

Dit vind je misschien ook leuk