Goede service, sleutel in ziektekostenverzekering

door admin
Goede service, sleutel bij een ziektekostenverzekering

Bij het kiezen van een ziektekostenverzekering in Spanje, is een klantenservice met een vriendelijke behandeling en een efficiënt management een van de factoren die aantonen dat het bedrijf ideaal is voor de gezondheidszorg.

Een goede klantenservice is essentieel zowel op het moment van contracteren, om alle twijfels weg te nemen, als tijdens het gebruik van de verzekering. Het contact met de verzekeraar betreft immers de gezondheid, ons kostbaarste bezit.

ASSSA Seguros is zich ervan bewust dat mensen het volste vertrouwen moeten hebben in hun particuliere ziektekostenverzekeraar. Daarom beschikt de ziektekostenverzekeraar over empathisch, meertalig en behulpzaam personeel dat zich laat leiden door pijlers als menselijkheid en nabijheid. Het hoofddoel van ASSSA’s werknemers is de tevredenheid en de gezondheid van de verzekerde. Dat komt tot uiting in de dienstverlening van hoge kwaliteit  en de meer dan 80 jaar ervaring.

Persoonlijke aandacht in eigen taal

Zo biedt ASSSA zeer goede, persoonlijke en professionele aandacht dankzij het hooggekwalificeerde, multidisciplinaire team. De verzekerden hebben zodoende bij hun ziektekostenverzekering in Spanje persoonlijke aandacht in hun eigen taal.  Bovendien beschikt het personeel  over alle nodige middelen, zodat de procedures snel verlopen en de communicatie met deverzekerde vlot verloopt.

Samenwerking met prestigieuze medische professionals

Om aan de hoge eisen van de gezondheidszorg te voldoen en om eersteklas gezondheidszorg te bieden, werkt ASSSA samen met prestigieuze medische professionals. Ook beschikt de verzekeraar over uitstekende internationale klinieken.
Daarnaast voldoet ASSSA aan alle noodzakelijke vereisten om een visum of verblijfsvergunning in Spanje te verkrijgen, biedt het een unieke service en exclusieve garanties en beschikt over een uitgebreid netwerk van kantoren.

ASSSA, kwaliteitsservice in Spanje voor gezondheidszorg.

Dit vind je misschien ook leuk