Grootste outlet voor Portugees aardewerk gaat open in Valencia

door admin
Grootste outlet voor Portugees aardewerk gaat open in Valencia

A Mercadoria opent zaterdag zijn deuren in Spanje. Het is de grootste outlet voor Portugees aardewerk dat per kilo wordt verkocht. Het walhalla voor keramiekliefhebbers wordt gehuisvest in Paiporta en heeft een vloeroppervlak van 400 m2.

Ben je in Valencia en wil je iets leuks mee naar huis nemen, ga er dan eens kijken. De tentoonstellings- en verkoopruimte is open voor zowel professionals als particulieren. Het merk A Mercadoria is al erg bekend in andere Spaanse steden zoals A Coruña, waar het vandaan komt. Het heeft tien winkels in heel Spanje. Twee in A Coruña, een in Gijón, vijf in Madrid en een in Málaga, die vorig jaar maart werd geopend. De grote opening van de winkel in Valencia zal plaatsvinden op zaterdag 29 april.

De winkel is de eerste in zijn soort in de regio Valencia en is van maandag tot en met zaterdag geopend van 10:00 tot 14:00 en van 16:00 tot 20:00 en op zondag van 10:00 tot 14:00.

De outlet staat bekend als de hemel voor Portugees serviesgoed tegen de beste prijs. Het concept is innovatief: het aardewerk wordt per kilo verkocht. Het is bekend dat Portugees keramiek van uitstekende kwaliteit en schoonheid is. Deze outlet biedt trendy producten aan tegen lage prijzen. Met het concept van verkoop per kilo is A Mercadoria pionier in Spanje.

De essentie van A Mercadoria is dat het bedrijd een grote verscheidenheid aan producten levert en er duizenden van tentoonstelt in zijn winkel. Het sterproduct is echter het servies per kilo. Klanten kunnen die naar eigen smaak combineren voor een prijs van 1,90 euro per kilo. Het bedrijf staat zich erop voor dat de producten goed, mooi en goedkoop zijn.  

De lage prijzen zijn mogelijk door de hoge omzet van het product. Elke vijftien dagen brengt een vrachtwagen nieuwe goederen. 

Meestal werkt A Mercadoria met productieoverschotten of resterende voorraden van borden die zijn gemaakt voor grote internationale merken die ze niet hebben geaccepteerd, bijvoorbeeld vanwege minimale kleurfouten.

Ook andere Portugese producten

Om de opening nog specialer te maken, heeft de winkel besloten om verschillende Portugese producten zoals ingeblikte conserven, zeep, wijn en andere typische artikelen naar Valencia te brengen om de echte “Portugese markt” te creëren en klanten een selectie van het beste van het buurland aan te bieden.

Dit vind je misschien ook leuk