Hippe designerkapper op toplocatie in Málaga zoekt creatieve hairstylist

door admin
Hippe designerkapper op toplocatie in Málaga zoekt creatieve hairstylist

MOOI Hairdesign is al ruim tien jaar op deze toplocatie gevestigd en heeft een grote, internationale klantenkring. Die klanten komen van heinde en verre om zichzelf een nieuw kapsel of een geheel nieuwe look aan te laten meten. Ook komen ze naar MOOI Hairdesign & Makeup om zich mooi te laten maken voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, feesten of andere evenementen.

De Hairstylisten die bij MOOI werken, leren voortdurend bij om hun klanten  het beste persoonlijk advies te kunnen geven op basis van hun haartype, hun persoonlijke smaak en als ze dag wensen ook overeenkomend met de laatste trends op het gebied van hairdesign. Bij MOOI wordt uitsluitend met de beste verzorgingsproducten gewerkt van de populairste merken zoals Sassoon, Sebastian, Ghd, Goa Organic, Maria Nila.

Naar wie is MOOI op zoek?

Heb je uitgebreide ervaring in het kappersvak, ben je creatief en wil je ook de ruimte krijgen om die creativiteit verder te ontwikkelen? Lijkt het je bovendien geweldig om als kleurspecialist zowel hippe creaties als mooie stijlvolle kapsels te maken? Ben je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van hairdesign? Werk je goed in teamverband maar ben je eveneens in staat om zelfstandig aan de slag te gaan? Dan is MOOI Hairdesign misschien wel jouw nieuwe werkgever in Spanje.

Contact

Heb je interesse, neem dan zo snel mogelijk contact op met Ingrid Schlingmann via telefoonnummer: 951 358 500; Whatsapp: +34 640 797 845 of per e-mail naar ingrid@ingridschlingmann.nl. Volg MOOI Málaga op Instagram en Facebook.

Dit vind je misschien ook leuk