Internationaal ziekenhuis Costa Blanca opent nieuwe polikliniek

door admin
Internationaal ziekenhuis Costa Blanca opent nieuwe polikliniek

In een recente ontwikkeling die een belangrijke impact zal hebben op de gezondheidszorg in Benidorm, heeft HCB Benidorm de opening van een nieuwe polikliniek aangekondigd.

Polikliniek 2, gelegen aan Avenida Alfonso Puchades, is het nieuwste gebouw dat is gewijd aan medische specialismen. Deze uitbreiding is een duidelijke demonstratie van HCB’s inzet voor het verbeteren van de medische zorg en patiëntenservice in de regio.

Locatie en faciliteiten

Polikliniek 2, strategisch gelegen op slechts 300 meter van het hoofdziekenhuis en de spoedeisende hulp, biedt patiënten gemakkelijke toegang tot een breed scala aan medische diensten. Het nieuwe gebouw beslaat meer dan 350 vierkante meter. Verder omvat het tien ruime en lichte medische spreekkamers, twee recepties en een administratieve ruimte. Het is ook hetzelfde gebouw waar kindergeneeskunde en de kaakchirurgiedienst van Dr. Batllés zijn ondergebracht.

Belangrijkste medische diensten

De nieuwe faciliteit van HCB Benidorm biedt verschillende specialismen, waaronder:

  • Kindergeneeskunde HCB Benidorm
  • Oogheelkundige dienst HCB Hospitales IMOF
  • Dermatologie
  • Allergologie
  • Psychiatrie
  • Preoperatieve onderzoeken

Deze specialismen benadrukken de diversiteit en kwaliteit van de medische zorg die beschikbaar is bij HCB Benidorm.

Toewijding aan medische specialiteiten

Deze uitbreiding is onderdeel van de strategie van HCB Benidorm voor duurzame groei en patiëntgerichte zorg. De ziekenhuisgroep streeft ernaar de medische staf te versterken met nieuwe specialisten. Bovendien willen ze de wachttijden voor belangrijke medische specialismen verkorten. Verder is het doel om bij te dragen aan het comfort en de veiligheid van patiënten door grotere en beter uitgeruste ruimtes te bieden in alle faciliteiten.

Een toegankelijke gezondheidszorgervaring

Voor Nederlandstalige lezers in en rond Benidorm die medische hulp zoeken, biedt deze ontwikkeling een toegankelijke en comfortabele optie voor kwaliteitszorg. Met de opening van Polikliniek 2 zet HCB Benidorm zich in om voorop te blijven lopen in het bieden van uitstekende gezondheidszorgdiensten en om een toonaangevende zorgaanbieder in de regio te blijven.

HCB Hospitales

De HCB Hospitales groep is een particuliere gezondheidsgroep die zijn eigen model van gezondheidszorg aan de Costa Blanca heeft gevestigd. Met het model van particuliere klinieken gevestigd aan de Spaanse kust met de meeste buitenlandse residenten en toeristen, richt de groep zich vooral op internationale patiënten. De ziekenhuizen en klinieken zijn naast Benidorm te vinden in Dénia, Albir, Calpe en Moraira. Een meertalig team van zorgprofessionals staat altijd voor hen klaar.

Bovendien is er een Nederlands Team opgericht om de vele Nederlandstaligen aan de kust bij te staan. Dit team van artsen, gezondheidswerkers, vertalers en administratief personeel staat patiënten bij in hun eigen taal in het dichtstbijzijnde medisch centrum van HCB Hospitales.

Lees ook: 10 redenen om voor HCB Hospitales te kiezen

Dit vind je misschien ook leuk