Is uw belegginsportefeuille klaar voor 2023?

door admin
Is uw belegginsportefeuille klaar voor 2023?

Hugo kan u hierbij helpen. Een van Hugo’s mantra’s is vasthouden aan je beleggingsplan. Doelen en omstandigheden veranderen echter, waardoor een regelmatige herziening van de portefeuille verplicht is voor succesvol beleggen.

Interessante seminars in Marbella en Alicante

Kom daarom naar het seminar ‘Is uw beleggingsportefeuille klaar voor 2023? Op 11 januari kunt u hiervoor terecht bij Hugo’s in Marbella en een week later, op 18 januari, wordt hetzelfde seminar in het Nederlands gegeven in Hotel Almirante, Playa San Juan in Alicante. Tijdens dit seminar zal Hugo u inspireren om uw portefeuille klaar te maken voor 2023.

Seminars & evenementen bij Hugo Investing

Als belegger worstelt u vast geregeld met vragen en keuzes. Moet ik nu verkopen of nog wachten? Hoe ontwikkel je een beleggersplan? Is beleggen in ETF’s iets voor mij? Hoe bouw je een portfolio op? Hugo geeft graag antwoord op deze en vele andere vragen. Daarnaast kunt u ook veel leren door onze seminars bij te wonen. Sommige zijn vooral sociaal, zoals de DrinkExchange, de expiratie van de Opties! maar meeste zijn inhoudelijk en dragen bij aan uw ontwikkeling als belegger.

Bekijk ook: Heeft u professionele hulp bij veilig beleggen in Spanje nodig?

Kaspar Huijsman, oprichter van Hugo en zeer ervaren belegger is uw spreker tijdens deze seminars: ”Ik begin het seminar met een kort overzicht van 2022 en een outlook voor 2023. Dan zal ik inzoomen op de kansen, bijvoorbeeld, in de energie- en technologiesector. Ik zal eindigen met enkele concrete handels- en investeringsideeën voor u om direct toe te passen in uw strategie”.

Programma seminar 11 januari in Marbella (in het Engels)

17.00 – 17.30 reception with coffee and tea

17.30 – 19.00 seminar ‘Get your portfolio ready for 2023’

19.00 – 19.30 chat with like-minded individuals and enjoy a drink

Programma seminar 18 januari in Alicante (in het Nederlands)

15.30 – 16.00 reception with coffee and tea

16.00 – 17.30 seminar ‘Get your portfolio ready for 2023’

17.30 – 18.00 chat with like-minded individuals and enjoy a drink

We kijken er naar uit u te zien op een van deze seminars. Laat ons alstublieft weten of u iemand mee wilt nemen.

Wees voorbereid

Als u nog geen handelsrekening heeft en u wilt graag in staat zijn de strategieën die tijdens het seminar aan bod komen direct toe te passen in uw portfolio, open dan nu een rekening. Dat kan in slechts enkele minuten en is gratis.

Wie is Hugo?

Hugo Investing heeft een ervaren en toegewijd team met een passie voor beleggen. Hugo is het voormalige team van BinckBank Spanje. Eind 2021 is BinckBank overgenomen door Saxo Bank. Deze bank is de onbetwiste marktleider voor online beleggen in Nederland. Zestien jaar lang heeft het team honderden beleggers in Spanje geholpen. Achtereenvolgens als Alex Spanje, als BinckBank Spanje, als Saxo Bank Spanje en nu onder de naam Hugo Investing. Hugo’s missie is u te helpen op uw beleggingsreis. Of u nu een ervaren belegger bent of een beginnende belegger, er is altijd ruimte voor verbetering. Hugo is gevestigd in Marbella maar biedt volledige ondersteuning over de hele wereld. Trade Saf€.

Social Drink Exchange

Wist u dat u elke derde vrijdag in de maand van 17.00 tot 19.00 uur met Hugo kunt borrelen tijdens de Social Drink Exchange? Klik hier voor meer informatie. De volgende is op vrijdag 20 januari.

Dit vind je misschien ook leuk