Kom jij ook naar Marbella 4Days Fiesta?

door admin
Kom jij ook naar Marbella 4Days Fiesta?

De 11e editie van Marbella 4Days Walking, van 6 tot en met 9 oktober aanstaande, wordt een bijzondere. Voor het eerst dit jaar is er een speciaal avondprogramma vol live optredens.

De nieuwste toevoeging aan het grootste wandelevenement in Spanje heet Marbella 4Days Fiesta en iedereen die van feesten houdt is welkom. De feesten vinden plaats in het Walking/Fiesta Village aan de Plaza del Mar in Marbella.

Themafeesten

De openingsavond, een White Party, vindt plaats op woensdag 5 oktober om 19 uur en geeft de aftrap voor de 11e editie van Marbella 4Days Walking. Net als de eerste Fiesta hebben ook de volgende avonden elk een ander thema.

Marbella Rocks op donderdag biedt de beste blues- en rockmuziek van alle tijden. Vrijdag staat in het teken van ‘The Summer of Love’ met vrolijke dansmuziek. Het slotfeest op zaterdag, ‘Bubbles & Beats’, is een sprankelend evenement met bubbels en soulvolle beats.

Als eerbetoon aan de Andalusische cultuur zijn er op donderdag en vrijdag om 17.30 uur optredens van de dansers van de Escuela de Baile de Paquita Jesús.

Gratis entree

Overdag is de Plaza del Mar de traditionele Walking Village met livemuziek en entertainment, gratis toegang en open voor iedereen. Vanaf 18.00 uur verandert de Plaza in het Fiesta Village met eten, drinken, entertainment, live artiesten en dj’s voor een onvergetelijke en gezellige avond. Tickets voor de Fiestas zijn verkrijgbaar op www.marbella4dayswalking.com/party

Dit vind je misschien ook leuk