Kom naar de internationale zakelijke beurs in Mijas Costa del Sol

door admin
Kom naar de internationale zakelijke beurs in Mijas Costa del Sol

Het evenement vindt plaats op 11 november 2023, van 11.00 tot 16.00 uur. Het doel is om het levendige lokale bedrijfsleven in Mijas in de schijnwerpers te zetten en tegelijkertijd een gemeenschapsgevoel onder de bewoners aan te moedigen.

Meer dan een beurs alleen

De Mijas International Business Fair is niet zomaar een bedrijfsevenement; het is een viering van de ondernemingsgeest die diep geworteld is in Mijas en het hart van de Costa del Sol. De beurs biedt de gemeenschap van Mijas een buitengewone kans om een breed scala aan producten en diensten te ontdekken die door lokale bedrijven worden aangeboden. Het evenement is gratis en open voor publiek. 

Praktische informatie

  • Datum: 11 november 2023
  • Tijd: 11:00 uur
  • Locatie: PLAY Restaurant, Mijas Costa

 

Een gemeenschappelijke inspanning

Ali Meehan, een van de belangrijkste organisatoren van het evenement, sprak over het belang ervan: “Door de talenten, producten en diensten van lokale ondernemers tentoon te stellen, hopen we de bewoners te inspireren om te investeren in hun eigen gemeenschap en blijvende verbindingen te creëren.” Zowel de Afdeling Buitenland van Mijas, als Costa Women zijn ervan overtuigd dat het ondersteunen van lokale handel essentieel is voor de welvaart en levensvatbaarheid van de gemeenschap.

Hoe deel te nemen

Lokale bedrijven in Mijas hebben de kans om een stand op de beurs te reserveren, met prijzen vanaf slechts €40. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Ali Meehan via mijas@costawomen.com. Wees er snel bij, want de beschikbaarheid van stands is beperkt en reserveringen worden slechts geaccepteerd tot 15 oktober of totdat alle plekken zijn gevuld.

Lokaal enthousiasme opwekken

 Roy Pérez, een andere drijvende kracht achter het evenement, is optimistisch over de impact ervan: “Dit evenement belooft een dynamische showcase te worden van de ondernemingsgeest van Mijas. Bovendien worden de diversiteit en kwaliteit van producten en diensten die direct voor onze deur beschikbaar zijn, benadrukt.”

Versterken van gemeenschapsbanden

Het evenement nodigt alle bewoners en bezoekers uit om op 11 november naar PLAY Restaurant te komen voor een dag van ontdekking, netwerken en gemeenschapsopbouw. “Save the date” en blokkeer 11 november vast in je agenda. “Mis deze kans niet om je lokale bedrijven te steunen, contact te maken met je buren en een nieuwe laag van kracht en levendigheid toe te voegen aan de gemeenschap van Mijas,” dringt Ali Meehan aan.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ali Meehan per e-mail

Dit vind je misschien ook leuk