Maak van je toiletbezoek een wellnesservaring

door admin
Maak van je toiletbezoek een wellnesservaring

De oorsprong van het bidet gaat terug tot de 17e eeuw in Frankrijk. Bidets werden oorspronkelijk gebruikt voor persoonlijke hygiëne na een toiletbezoek. In de loop der tijd is het bidet echter veranderd in een aparte voorziening die vooral populair is in Zuid-Amerikaanse en Zuid-Europese landen, waaronder Spanje.

In Spanje zijn bidets een normaal onderdeel van veel badkamers, vooral in oudere huizen en gebouwen. Ze bevinden zich meestal naast het toilet en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en ontwerpen. Hoewel bidets oorspronkelijk werden gebruikt voor persoonlijke hygiëne na het toiletgebruik, gebruiken de meeste mensen ze nu om zand van hun voeten te spoelen na een bezoek aan het strand, voor het doen van een handwasje of voor het wassen van hun handen.

Moderne en hygiënische alternatieven voor een bidet

Daarom is er tegenwoordig een trend om bidets te vervangen door modernere en hygiënischer alternatieven, zoals SpaToilet®. Dit combineert de functionaliteit van een bidet met het comfort van een toilet en biedt een moderne en efficiënte oplossing voor persoonlijke hygiëne.

Wellness-ervaring in je eigen badkamer

SpaToilet® is de perfecte keuze voor iedereen die zijn badkamerervaring wil upgraden en van zijn toiletbezoek een echte wellness-ervaring wil maken in zijn eigen badkamer. Met zijn strakke ontwerp en geavanceerde functies is SpaToilet® de ultieme manier om een schonere, hygiënischer badkamerervaring te bereiken. Het is de perfecte oplossing voor iedereen die de voordelen van een bidet wil ervaren zonder het comfort van een traditioneel toilet op te geven.

Spatoilet® is een toiletzitting met onderdouche en fohninstallatie. Als de Spatoilet® op uw wc-pot past (en dat kan in vrijwel alle gevallen), dan wordt uw huidige wc-zitting eraf gehaald. Spatoilet® wordt dan hiervoor in de plaats gemonteerd. Kortom: geen sloop of breekwerk! Daarna moet de Spatoilet-zitting aangesloten worden op water en elektra.

SpaToilet® is dus eenvoudig te installeren en kan binnen enkele minuten op elk standaardtoilet worden gemonteerd. Eenmaal geïnstalleerd, kun je genieten van een reeks functies die het tot de meest geavanceerde bidet-toiletbril op de markt maken. De zelfreinigende sproeikop zorgt voor een hygiënische en verfrissende reiniging na elk gebruik, terwijl de instelbare watertemperatuur en -druk zorgen voor een comfortabele en persoonlijke ervaring.

Twee jaar garantie

SpaToilet® doet er alles aan om hun klanten producten en diensten van de hoogste kwaliteit te bieden. Daarom geven ze 2 jaar garantie op al hun producten, zodat je met een gerust hart kunt genieten van de voordelen van SpaToilet®. Het deskundige team staat ook altijd klaar – zowel in Nederland als in Spanje – om al je vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden wanneer je die nodig hebt.

Gratis verzending aan klanten in Spanje

Als je klaar bent om je badkamerervaring te transformeren, breng dan nu een bezoek aan de website. SpaToilet® biedt gratis verzending aan klanten in Spanje en alle producten zijn verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs. Waarom genoegen nemen met een traditioneel bidet? Upgrade naar SpaToilet® en ervaar het ultieme comfort en de optimale hygiëne in je badkamer.

Dit vind je misschien ook leuk