Man gearresteerd voor fotograferen van jonge vrouwen op strand Malaga

door admin
Man gearresteerd voor fotograferen van jonge vrouwen op strand Malaga

De 35-jarige Fransman nam de foto’s in de vroege uren van woensdagochtend op het stadsstrand van La Malagueta. Na een avondje uit in de bars van het centrum van Málaga, besloten de jonge vrouwen hun avond af te sluiten met een duik in de zee en het moment vast te leggen met een herinneringsfoto.

Terwijl ze dit deden, merkte een van de vrouwen op dat een man hen stiekem aan het fotograferen was. Toen ze hem confronteerden en vroegen om de foto’s te bekijken, ontkende hij eerst. Echter, tijdens de confrontatie verscheen er een Messenger-melding van een vriend van de verdachte op zijn telefoon over het verzenden van een afbeelding van een van de vrouwen. 

Misdrijf tegen de privacy

De vrouwen besloten de politie te bellen die snel ter plaatse was. Nadat ze zowel de jonge vrouwen als de man hadden ondervraagd, werd de laatste gearresteerd op verdenking van een misdrijf tegen de privacy. Zijn mobiele telefoon werd voor verder onderzoek in beslag genomen. De jonge vrouwen werden ook naar het politiebureau gebracht om een klacht in te dienen en een verklaring af te leggen.

Eerder soortgelijk incident op vliegveld Málaga

Die nacht was het al het tweede incident van gelijke strekking in Málaga. Het eerste incident vond plaats in op de luchthaven van Málaga in de vertrekhal. Een Spaanse vrouw die op het punt stond een vlucht te nemen, merkte tijdens het gebruik van het damestoilet iets boven haar hoofd op. Toen ze omhoog keek, zag ze een hand met een mobiele telefoon vanuit een naastgelegen hokje. De vrouw verliet snel het toilet en confronteerde een 27-jarige Italiaanse man die uit het naastegelegen hokje kwam. Er volgde een worsteling tussen beiden, waarbij de vrouw probeerde de telefoon te grijpen om deze aan de politie te overhandigen. De Italiaan wordt nu onderzocht op verdenking van het onthullen van privégeheimen.

Dit vind je misschien ook leuk