Op zoek naar een luxe woning in Spanje?

door admin
Op zoek naar een luxe woning in Spanje?

Droom je van een villa met een tuin en een eigen zwembad of ben je meer gericht op een woning die minder onderhoud vereist, zoals een appartement of penthouse? Wil je een modern huis dat van alle gemakken is voorzien of vestig je je liever in een authentieke woning met een ziel? 

Woningen in Spanje in het hogere segment

Ook als je over een ruim budget beschikt en op zoek bent naar een woning in het hogere segment, is er een breed aanbod. Zeker aan de bekende Spaanse Costa’s waar veel expats van over de hele wereld zich vestigen.

Zo kun je voor een grotere, vrijstaande woning goed terecht in het noorden van de Costa Blanca. De kustplaats Moraira is erg geliefd onder mensen met een ruimer budget. Ook Javea is een mondaine badplaats en heeft genoeg te bieden aan de koper die wat meer wil investeren.

Aan de Costa del Sol in de provincie Málaga zoeken deze type kopers het vooral in en rond Marbella en Benahavís. Maar ook de kustplaatsen Benalmadena, Mijas en Estepona hebben hun zones met fraaie villa’s op grote plots. Hier kun je ook kiezen tussen nieuwbouw of tweedehands villa’s.  

Casa Luxury

Zoekt u een woning aan een van deze kusten, neem dan eens contact op met Casa Luxury. Dit makelaarskantoor is een onderdeel van het familiebedrijf CasaLasDunas en leidt u naar woningen, villa’s, appartementen en penthouses op de fraaiste locaties van de Spaanse Costa’s.

Het team van Casa Luxury en CasaLasDunas is zeer divers en medewerkers zijn actief aan de Costa Blanca (Alicante), de Costa Cálida (Murcia) en de Costa del Sol (Málaga). Zij helpen je graag met het verwezenlijken van je Spaanse droom. 

Luxe villa in Altea Hills

Neem eens een kijkje op de website van Casa Luxury om een idee te krijgen van het veelzijdige aanbod. Zo ziet u daar bijvoorbeeld een prachtige, hypermoderne villa met privé-zwembad in de exclusieve urbanisatie Altea Hills op een grondstuk van 836m2 met 287m2 bebouwd. De villa heeft 3 ruime slaapkamers en 3 badkamers. In het hele huis ligt vloerverwarming en dubbele beglazing.

Luxe villa in Moraira

Een ander voorbeeld van het ruime aanbod is door palmbomen omgeven karakteristieke bestaande villa in El Portet in Moraira. Met een bebouwd oppervlak van 440m2 en 6 slaapkamers en 6 badkamers weet je zeker dat je over voldoende ruimte beschikt. Het uitzicht over Moraira, de jachthaven en de kustlijn is schitterend. 

Mocht je besluiten de hulp van CasaLasDunas in te roepen, dan weet je zeker dat je tijdens het volledige aankoopproces uitstekend wordt begeleid. Het team kan je ook uitgebreid informeren over wat het bezitten van een woning in Spanje met zich mee kan brengen. Verder kennen alle medewerkers de genoemde Spaanse kusten op hun duimpje en kunnen zij je goed en eerlijk voorlichten over de precieze verschillen, voor- en nadelen.

Maak kennis met CasaLuxury en CasaLasDunas

CasaLuxury maakt graag persoonlijk kennis met hun klanten. Dat kan op locatie aan de Costa del Sol en in hun kantoor in La Marina aan de Costa Blanca. Ook zijn de vastgoedexperts van CasaLasDunas regelmatig aanwezig op diverse evenementen en beurzen in Nederland en België. En misschien ken je het bedrijf al van de talloze optredens in bekende tv-programma’s zoals Way of Living, RTL Vakantie Magazine, Life Is Beautiful, Housevision en Next Level.

Bekijk ook: Opnieuw recordaankoop van woningen in Spanje door buitenlanders

Dit vind je misschien ook leuk