Rachel Hazes opent Hazes-brasserie in Torremolinos

door admin
Rachel Hazes opent Hazes-brasserie in Torremolinos

Casa Beense wordt vanaf 10 februari Casa Hazes. Dat nieuws deelt de Rachel Hazes dinsdag via Instagram. Het plan voor een eigen café zit al sinds het overlijden van de volkszanger André Hazes in het hoofd van zijn weduwe.

Op Instagram schrijft Rachel Hazes: ‘Ik kan eindelijk het volgende mooie nieuws met jullie delen; Toen André in 2003 serieuze problemen kreeg met zijn gehoor, besefte hij maar al te goed dat hij zijn fans en vrienden niet meer kon geven wat ze van hem gewend waren. De liveoptredens en concerten werden steeds moeizamer. André had mede daardoor nog een paar wensen. Eén daarvan was om nog een eigen Hazes Café te hebben, daar waar hij ooit zelf was begonnen met zijn carrière als ‘zingende barkeeper’. André formuleerde het als volgt: “Ras, daar is het allemaal mee begonnen en daar zal het dan ook eindigen“. Zoals velen van jullie weten liep ik al sinds het overlijden van André met zijn plan in mijn hoofd’, schrijft Rachel.

‘Ongelooflijk blij en trots’

Rachel is ongelooflijk blij en trots dat zij deze droom nu in vervulling kan laten gaan. ‘En dan ook nog in zijn geliefde Spanje. Per 10 februari 2024 opent namelijk Brasserie Casa Hazes de deuren. Een plek voor iedereen die van lekker eten, een drankje en een gezellig praatje houdt. Met op de achtergrond uiteraard de bekende muziek van onze André. Precies zoals André dit zelf zou hebben gewild. Wij kunnen niet wachten om jullie allemaal te mogen verwelkomen onder de Spaanse zon in Brasserie Casa Hazes.’ Wat een prachtig nieuws is dit zeg. Dit wordt gegarandeerd een succes!

Brasserie Casa Hazes

Op Instagram deelt Rachel een foto van eigenaren Melanie Beense en Casper Groosman. “Zij gaan samen met mij het avontuur aan om van de nieuwe brasserie, Brasserie Casa Hazes, een enorm succes te maken”, aldus Rachel.

Op Tripadvisor prijkt Casa Beense nu op plek 56 van de 640 restaurants in Torremolinos met vijf groene bolletjes gebaseerd op 79 alleen maar goede recensies van tevreden klanten. Die geven het restaurant een beoordeling ‘excelente’ of ‘muy bueno’. Ook Spanjaarden kunnen de Nederlandse gerechten op het menu waarderen, waaronder zelfs een boterham met pindakaas. 

La Carihuela

Brasserie Casa Hazes ligt midden in de wijk La Carihuela aan het populaire strand van Torremolinos. Het is een zeer populaire bestemming voor Nederlandse vakantiegangers. Die kunnen er op diverse plekken Nederlands eten, naar Nederlandse kroegen of boodschappen doen bij een Nederlandse supermarkt. Zit het qua gezondheid tegen, dan kun je er zelfs naar een Nederlandse huisarts.  

Dit vind je misschien ook leuk