Sagrada Familia in Barcelona wint Remarkable Venue Award

door admin
Sagrada Familia in Barcelona wint Remarkable Venue Award

Tiqets maakte deze maand de wereldwijde winnaars van hun prijzen bekend op hun website. Klanten konden in zeven categorieën stemmen op de beste musea en attracties ter wereld. Zoals we eerder deze maand meldden, maakten zeven Spaanse sites kans op een promotiecampagne op Tiqets ter waarde van € 10.000.

Meer dan 6.000 Tiqets-klanten hebben gestemd en Barcelona’s Sagrada Familia versloeg, onder andere het karakteristieke aquarium van Genua in Italië.

De Basílica de la Sagrada Família is een indrukwekkende en zeer decoratieve basiliek in de wijk Eixample in Barcelona. De ontwerper, Antoni Gaudí, had zulke grootse ideeën dat de kerk nog steeds niet afgebouwd is. De huidige hoofdarchitect gelooft dat de torens en het grootste deel van de kerkstructuur tegen 2026 voltooid kunnen zijn. Dan is het ook de honderdste verjaardag van Gaudí’s dood. Volgens een schatting gedaan in 2017 zullen de decoratieve elementen in 2030 of 2032 voltooid zijn.

Andere winnaars

De andere winnaars van ‘Best of the Best’ waren: Beste attractie– Parco Giardino Sigurtà, Verona; Beste bezienswaardigheid – Palazzo Ducale, Venetië; Beste museum – Van Gogh Museum, Amsterdam; Beste ervaring ter plaatse – Catacombe di San Gennaro, Napels; Beste verborgen parel – Musées van Parijs: Musée de la vie romantique; Meest innovatief – Circo Maximo Experience in Rome. 

Dit vind je misschien ook leuk