Sleutelfiguren gezocht in de internationale gemeenschap van Marbella

door admin
Sleutelfiguren gezocht in de internationale gemeenschap van Marbella

Om dit doel en de daarvan afgeleide subdoelen goed te definiëren, komen ook dit jaar weer verschillende sleutelfiguren, clubs, verenigingen en bedrijven samen op het voorbereidende evenement ‘Community Gathering UNMS2022 om kwesties te bespreken die in de loop van het jaar zijn aangemerkt als de meest voorkomende onder de internationale inwoners.

Het gaat hier altijd om een paar centrale thema’s die aan bod komen, variërend van activiteiten voor jongeren en plekken waar zij elkaar kunnen ontmoeten, zelfmoordpreventie, veiligheid, daklozen en andere kwetsbaren, huizen, banen, milieukwesties, verkeersveiligheid. Het idee is om deze thema’s en activiteiten door het jaar heen te promoten. 

#UNMS2023

Het doel van het grote publieksevenement United Nationalities Marbella Summit 2023 in april volgend jaar (de precieze datum volgt later) is om de bedrijven, liefdadigheidsinstellingen en individuen die het meest worden getroffen door en geïnteresseerd zijn in deze belangrijke onderwerpen met elkaar te verbinden om het bewustzijn hierover te vergroten. Bovendien kan er door de deelname van allerlei belangrijke spelers in de internationale gemeenschap steun worden verkregen of kunnen er geschikte samenwerkingsverbanden worden gevormd om de wederzijdse doelstellingen het beste te dienen. 

Efficiëntere communicatie- en informatiekanalen

Tijdens de Community Gathering #UNMS2022 op 24 november aanstaande wordt gezocht naar op welke manier de 140+ nationaliteiten die in Marbella zijn geregistreerd niet alleen beter geïnformeerd kunnen worden, maar ook beter met elkaar kunnen communiceren over belangrijke onderwerpen. Of het nu gaat om noodgevallen of om andere behoeften. Daarom komen bestaande maar onpartijdige collectieven van verschillende nationaliteiten samen die de belangen van de internationale inwoners en bezoekers van Marbella en omgeving het beste kennen  en kunnen behartigen. 

Door het vaststellen van bepaalde ‘referentiepijlers’ kan zo niet alleen het bereik worden vergroot voor het leggen van nieuwe contacten om informatie te delen, maar kan de internationale gemeenschap ook voorzien worden van betrouwbare informatie en goede begeleiding bij het leven in Marbella dat voor een deel van hen nieuw en onbekend is. Uiteindelijk profiteert iedereen in de gemeenschap daarvan.

Deelnemers van de Community Gathering UNMS2022 

Deelnemers aan de United Nationalities Marbella Summit Community Gathering op 24 november aanstaande zijn onder meer vertegenwoordigers van de gemeente Marbella, mensen van de Kamers van Koophandel, verschillende consulaten, media (online nieuwsplatforms, kranten, magazines, radio en televisiezenders), sociale verenigingen, business clubs, bedrijven en liefdadigheidsinstellingen die expats helpen een succesvol leven te leiden aan de Costa del Sol.  

Dit jaar verwelkomt UNMS2022 specifiek experts op het gebied van media, communicatie, onroerend goed, langetermijnverhuur, gezondheidszorg, welzijn, juridisch, financieel, fiscaal, onderwijs, werkgelegenheid, sport, activiteiten, veiligheid, evenals verenigingen en goede doelen die expats helpen om hun netwerken op te bouwen.

Uitnodiging voor de community gathering UNMS2022

Leest u dit en voelt u zich als bedrijf, radiozender, krant, magazine, website, liefdadigheidsinstelling, (sport)vereniging, club of anderszins aangesproken om de basis te leggen voor een “Costa Communication Network” (CCN), daar deel van uit te maken om bovengenoemde doelstellingen te verwezenlijken? Kom dan op donderdag 24 november naar The Harbour Restaurant in Puerto Deportivo in Marbella. Daar vindt het voorbereidend evenement plaats voor de #UNMS2023 van 11h tot 12:30h en de aansluitende VIP-netwerklunch van 13.30 tot 15h. (Lunch kost 30 euro voor een tweegangenmaaltijd, wijn/water). Reserveer nu, want het aantal plaatsen is beperkt.

Sponsors gezocht voor grote Open Dag UNMS2023 in april

Voor de grote Open Dag in april UNMS2023 is de organisatie nog op zoek naar sponsors. Alle sponsors van UNMS2023 zullen worden opgenomen in het voorbereidend evenement van dit jaar, indien bevestigd vóór 10 november aanstaande. Reserveren voor 24 november kan bij Nicole King van Marbella Now TV: Tel. 610 700 617 of MiMarbellaRTVM@gmail.com

Dit vind je misschien ook leuk