Soroptimist Award 2023 kiest duurzame helden van Málaga’s voedselsysteem

door admin
Soroptimist Award 2023 kiest duurzame helden van Málaga's voedselsysteem

Onder het inspirerende thema ‘Voed je Optimisme’ lanceert SI Costa del Sol de tweede Soroptimist Award. Deze eervolle prijs richt zich op lokale bedrijven en organisaties in de provincie Málaga die actief bijdragen aan een duurzaam voedselsysteem. Daphne Theunissen, de bezielde President van SI Costa del Sol, roept vooral ondernemers in de landelijke gebieden op om mee te doen aan dit indrukwekkende project.

Waarom mee doen?

Deze award kwam tot stand in samenwerking met het handvest van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties en focust op kritieke wereldwijde uitdagingen. Het is een kans voor lokale helden om in de schijnwerpers te staan en hun positieve impact op de voedselvoorziening te vergroten.

Nomineer nu!

Heb je een bedrijf dat biologisch eten promoot? Richt jouw organisatie zich op het verminderen van voedsel- en plasticafval? Dan is dit je kans! Je kunt tot 29 september online nomineren via dit Nomineerformulier. De categorieën zijn breed: van voedselteelt en -distributie, onderwijs en bewustzijn tot innovatie en technologie. Plus, restaurants die lokale, biologische gerechten op de kaart zetten, maken ook kans!

Datum om in je agenda te zetten

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens een speciale ceremonie op donderdag 19 oktober in het stadhuis van Mijas.

Een prestigieuze jury

Wat deze award extra bijzonder maakt, is de deskundige jury. Denk mensen die verbonden zijn aan instellingen als Fundación Aula del Mar, Justicia Alimentaria, Rode Kruis Málaga en Sabor a Málaga. Daarnaast bedankt Daphne Theunissen het internationale vrouwennetwerk Costa Women voor hun voortdurende steun in het promoten van de award. Daarnaast is ze ook Mijas Communication dankbaar voor de niet-aflatende support.

SI Costa del Sol is een integraal onderdeel van Soroptimist International, een mondiale niet-gouvernementele organisatie met meer dan 66.000 leden in 122 landen. Hun missie draait om het empoweren, mogelijk maken en opleiden van vrouwen en kinderen om een betere toekomst voor iedereen te creëren.

Voor meer informatie over de Tweede Soroptimist Award en de initiatieven van SI Costa del Sol, bezoek hun website, stuur een e-mail of volg de organisatie op Facebook onder Soroptimist International Costa del Sol.

Zet je optimisme om in actie en draag bij aan een duurzamere toekomst voor iedereen in Málaga!

Lees ook: Spanje heeft alles in zich om favoriete duurzame bestemming te worden

Dit vind je misschien ook leuk