Speciale kortingskaart voor 65-plus bij Carrefour in Spanje biedt veel voordeel

door admin
Speciale kortingskaart voor 65-plus bij Carrefour in Spanje biedt veel voordeel

Sinds 1 januari heeft de Spaanse regering de btw op basisproducten zoals brood, melk kaas, eieren, fruit, groenten en aardappelen geschrapt. Ook is de btw op olijfolie, zonnebloemolie en pasta verlaagd van 10% naar 5%.

Ondanks deze maatregelen – die vooralsnog gelden tot eind juni- en een stijging van 8,5% van de premiegebonden pensioenen en een herwaardering van 15% voor de premievrije pensioenen, hebben veel Spaanse gepensioneerden moeite om de eindjes aan elkaar te knopen.

De voordelen van de Tarjeta 65+

Super- en hypermarkten schieten te hulp om hun situatie te verlichten, zoals bijvoorbeeld vouchers of kortingskaarten. Dit is ook het geval bij Carrefour, de van oorsprong Franse supermarktketen die enkele jaren geleden de Tarjeta 65+ heeft gelanceerd voor 65-plussers die een ouderdomspensioen ontvangen. Hiermee zijn niet alleen boodschappen goedkoper, maar kunnen 65-plussers ook goedkoper tanken bij bepaalde benzinestations en besparen op verzekeringspremies. Daarnaast kunnen ze elk kwartaal profiteren van kortingsbonnen, om deze te verzilveren moet wel de 65+ Kaart getoond worden in de winkel. Online winkelen of via de MijnCarrefour-App kan ook.

Aanvragen is heel makkelijk

65-plussers kunnen deze kaart op vertoon van een nationaal identiteitsbewijs in alle vestigingen van Carrefour volledig gratis aanvragen. Ook elk gezinslid of familielid kan deze kaart aanvragen. Een medewerker van het bedrijf zal vragen om een korte vragenlijst met persoonlijke gegevens in te vullen.  Geïnteresseerden kunnen ook lid worden via de website van Carrefour, door de door het systeem aangegeven stappen te volgen. Voorwaarde is wel om lid te zijn van ‘El Club Carrefour’.

Dit vind je misschien ook leuk