Tragedie in Alicante: Man verpletterd door aanhangwagen

door admin
Tragedie in Alicante: Man verpletterd door aanhangwagen

Een tragisch arbeidsongeval heeft zich voorgedaan bij een bedrijf aan de Plutón-straat in Alicante, zo meldt het Centrum voor Informatie en Coördinatie van Noodsituaties (CICU).

Op maandagmiddag omstreeks 16.35 uur ontving de CICU een noodoproep over een incident waarbij een aanhangwagen bovenop een werknemer was gevallen en de man heeft verpletterd. Een ambulance-eenheid van SAMU kwam onmiddellijk ter plaatse. Helaas konden de dienstdoende zorgprofessionals alleen het overlijden van de man bevestigen.

De relevante autoriteiten zullen een onderzoek instellen naar de exacte omstandigheden van het ongeval om de verantwoordelijkheden vast te stellen.

Deze tragische gebeurtenis benadrukt het belang van het waarborgen van de veiligheid op de werkplek en versterkt de noodzaak om alle geldende veiligheidsvoorschriften en -protocollen na te leven.

De gemeenschap in Alicante betuigt haar medeleven en condoleert de familie en naasten van het slachtoffer in deze moeilijke tijd. Bovendien hopen we dat dit incident dient als een herinnering om voortdurend te werken aan het voorkomen van arbeidsongevallen en het waarborgen van het welzijn van werknemers.

Lees ook: Zes doden bij mijnongeval in Noord-Spanje

Dit vind je misschien ook leuk