Twee 19-jarige jongens gearresteerd voor het doden van een dakloze

door admin
Twee 19-jarige jongens gearresteerd voor het doden van een dakloze

Agenten van de Nationale Politie hebben tijdens hun onderzoek een hamer met bloedsporen in beslag genomen bij de woning van een van de twee arrestanten, melden politiebronnen aan EFE. Volgens onderzoeken waren de vermeende daders van het misdrijf in staat om het slachtoffer aan te vallen die tussen karton sliep.

De Nationale Politie arresteerde de twee jonge mannen wegens hun vermeende betrokkenheid bij de gebeurtenissen op dezelfde dag dat het lichaam van het slachtoffer werd gevonden in een van de arcades van het Fernández-Viagas-plein in de stad. Hij zou in de nacht zijn overleden.

Het slachtoffer stierf volgens bronnen bij de politie vermoedelijk door slagen op het hoofd en op verschillende delen van het lichaam, borst en rug met een hamer; Ze hadden hem volgens de lokale pers in Malaga ook meerdere keren hebben geschopt.

Haatmisdrijf

Het Hooggerechtshof van Andalusië (TSJA) heeft gespecificeerd dat de mannen worden onderzocht voor een misdaad van moord en aporofobie, dat wil zeggen haat jegens arme mensen, een haatmisdrijf dus.

Dit vind je misschien ook leuk